“Vi som älskar 90-talet” är en tillställning där man kan avnjuta ett antal band som hade sin storhetstid under 90-talet. Gillar man discopop med tungt basdunk är det hit man ska gå. Ännu har man chansen då eventet gästar Helsingborg den 21:a juli. Som bonus får man också uppleva den idag sällsynta känslan av hur det är att omges av snudd på bara svenskar.

Men precis som förra gången Näste 2 var ute och gjorde lysande reklam för Nordfront så tyckte oordningsmakten att en ljusskylt-aktion inte kan anses vara komplett utan blåljus. Just denna kväll var det bara två patruller som var överflödiga i Göteborg.

En poliskvinna undrade nyfiket vad som stod på skyltarna. — All cops are bastards, blev svaret. När chocken lagt sig kom det ett litet leende och hon återvände till kollegorna som frenetiskt läste lagtexter och rådgjorde med varandra om det fanns något sätt att demonstrera sin makt mot den enda opposition som vågar sätta fingret på orsakerna bakom vårt kollapsande samhälle.

Så efter en stund kom domen: skyltarna fick inte hänga på stängslet då det innebar olaga affischering. Två minuter senare stod skyltarna prydligt uppställda 10 m därifrån och aktionen fortsatte. Hoppades de att vi, nordiska motståndsmän och kvinnor, skulle avbryta och med svansen mellan benen springa hem till mamma och gråta ut?

Efter drygt tre timmar till tonerna av E-type, The Outhere Brothers och Scooter m.fl. började festivalområdet tömmas på de 7.000 besökarna. På frågan om man hade synts bra svarade en sympatisör på plats: “Haha! Det var omöjligt att missa er!”

Att man även vid denna aktion kunde se lite nya ansikten gjorde en redan bra kväll ännu bättre. Så vad hindrar dig att göra slag i sak och sluta upp i folkgemenskapen och i kampen för vårt folks överlevnad? Ansök redan idag.


  • Publicerad:
    2018-07-17 09:00