ALTERNATIVMEDIA. Palaestra Media har nu påbörjat arbetet med ett nytt dokumentärfilmsprojekt. Den nya dokumentären ska reda ut varför Sverige är en mångkultur.

I ett utskick om den nya satsningen beskriver Jonas Nilsson, som driver Palaestra Media, frågeställningen som den nya dokumentären ska besvara. Nilsson skriver bland annat:

Sverige håller på att splittras. Vi får fler och fler no-go zoner. Gängkriminaliteten ökar, och vi har fler IS-terrorister än något annat västland per capita. De här problemen är direktkorrelerade med den förda invandringspolitiken som vilar på beslutet att Sverige ska vara en mångkultur.

Men varför ska det behöva vara såhär?

Varför står det i vår grundlag att Sverige ska vara en mångkultur? Varför ska mångkultur betraktas som en sådan självklarhet? Behöver verkligen Sverige vara en mångkultur?

Det politiska etablissemanget tar mångkulturen som självklart, trots alla frågetecken.

Det är inte en självklarhet, Sverige är en mångkultur på grund utav ett politisk beslut.

Men vem ville egentligen ha den här utvecklingen? Vilka incitament fanns det? Handlade det om pengar, makt eller var det bara humanism och altruism som banade fram vägen till mångfaldsindustrin?

Palaestra Media har tidigare släppt dokumentärer som skildrar folkmordet på den vita befolkningen i Sydafrika och mer nyligen släppte man en dokumentär som granskade genushysterin på svenska förskolor.

Uppgifter om hur man stödjer den nya dokumentären finns på palaestramedia.com.


  • Publicerad:
    2019-09-25 23:10