Årets näst sista dag, 30/12, intog delar ur Näste 4 Kramfors centrum med flygblad och motståndsfanor för att visa Kramforsborna att även där finns ett hopp inför framtiden.

Det beslutades att ta plats vid Kramfors torg utanför Willys för att sprida både globalistbladen och det nydesignade 9-punkts bladet.

Kramforsborna var verkligen hungrig på politiska alternativ efter att ha ledsnat på de lokala vänsterdårar som annars sprider sin dynga i stan. Det märktes inte minst när omkring 80% av de som erbjöds flygblad tackade och tog emot dem. Vissa läste bladen på plats och med ett leende vek ihop dem och stoppade i väskan eller fickan medan andra stannade upp för givande diskussioner med de närvarande motståndsmännen.

Till och med en chilenare som bott i Sverige hela sitt vuxna liv tog kontakt och erkände att han höll med motståndsmännen till minst 50% och tyckte att man hade rätt att fortsätta kämpa för sitt folk och sin ras.

Men så klart dök det upp en handfull stollar även i Kramfors, det ska inte förnekas. En skum typ med psykotisk blick och lång svart prästrock närmade sig plötsligt en aktivist med sin mobil i högsta hugg, men blev snabbt tillrättavisad när han kom för nära med sina tilltag.

Strax bakom honom stod en räddhågsen vänsterpartist och smygfotograferade aktivisterna innan han väl vågade sig fram för ett nervöst samtal. Men han blev ganska omgående verbalt avknäckt när hans känsloargument plötsligt tog slut, så han lämnade platsen med en smått förvirrad min och vidöppen mun.

Även tre drogliberaler dök upp och undrade om man även var emot droger och musikproducerande invandrare. De som är så ”coola”, som en av de uttryckte det hela med dimmig blick.

Självfallet saknade inte polisen resurser i Kramfors heller när det gäller att störa Motståndsrörelsens grundlagsskyddade rätt till opinionsyttring. De lyckades hosta upp hela två polisbilar dagen till ära, men även de sablades ner av aktivisternas slipade argument. Så till slut skyllde en konstapel på order från sin chef och lämnade snart platsen.

Kvar blev en besviken och kränkt Willys-anställd som hade bönat och bett till polisen att man skulle avlägsnas, trots att hennes chef tidigare varit nöjd med aktivisternas placering utanför butiken och önskat dem en bra dag.

Aktiviteten avslutades efter några lyckade timmar för ett månadsmöte hemma hos en lokal sympatisör.

Sammanfattningsvis konstateras att Motståndsrörelsens närvaro i staden var en succé och det planeras redan att återkomma till Kramfors inom kort!


  • Publicerad:
    2018-01-07 18:37