JUDISK MAKT. Pär Öberg berättar sanningen om den inflytelserika organisationen Civil Rights Defenders och dess kampanjer mot yttrandefriheten.

Det är i senaste avsnittet av Radio Nordfront som Pär Öberg från Motståndsrörelsens riksledning berättar om vad den obskyra organisationen Civil Rights Defenders, som Nordfront tidigare skrivit om, egentligen är för något.

Bakom organisationens fasad och dess påstådda avsikt att försvara civilrätten i döljer sig en organisation som har till syfte att i praktiken krossa yttrandefriheten i Sverige och driva rättsprocesser mot svenskar som är mot mångkulturen. Utåt sett förmedlar organisationen dock en annan bild.

— Man påstår sig vilja försvara civila rättigheter. På sin hemsida har de en bild på en kvinna som står med blommor och sträcker fram handen mot kravallpoliser, budskapet är att folk ska få demonstrera och att dessa människor ska försvara det, säger Pär Öberg om den falska bild som ges.

På de ledande positionerna sitter några av Sverige mest inflytelserika judisk makt-medlemmar av vilka flera även arbetar inom Expo, en stiftelse som i sin tur har till uppgift att kartlägga svenskar som bekämpar mångkultur och massinvandring.

— De är som ett mer intelligent Expo med mer internationella kontakter. De behöver bara ringa ett samtal till George Soros så pytsar han in pengar, säger Öberg i programmet.

George Soros är en av den internationella judisk makt-rörelsens mest centrala figurer och har med sitt inflytande över bland annat EU haft en nyckelroll i massinvandringen av rasfrämlingar till Europa. I läckta dokument från 2016 medger Soros organisation Open Society Foundations att dess syfte är att”influera invandringspolitiken på ett globalt plan” och göra flyktingkriser till ”det nya normala”.

Soros finansierar både Expo och Civil Rights Defenders medan några av Expos främsta finansiärer genom åren också sitter med i Civil Rights Defenders. Noterbart är också att Carl-Johan Bonnier, som är den enskilt mest inflytelserika medieaktören i Sverige, också är verksam inom CRD.

Lyssna på ett urklipp av samtalet nedan:

Listen to ”URKLIPP: Civil Rights Defenders: ”En frontorganisation för judisk makt bakom en fin fasad”” on Spreaker.


  • Publicerad:
    2018-04-11 09:33