KANADA. En liten grupp kristna som fredligt protesterade mot en ”Prideparad” i Hamilton attackerades av en AFA-pöbel.

Lördagen den 15 juni arrangerades en ”Prideparad” i den kanadensiska staden Hamilton. På plats fanns en grupp kristna motdemonstranter som fredligt ville uttrycka sitt motstånd mot dekadens. Enligt ett Youtubeklipp ska motdemonstranterna ha varit från gruppen ”The Servanthoods Fellowship”.

De kristna motdemonstranterna blev i alla fall omringade och attackerade av rabiata ”antifascister” som dolde sina ansikten med rosa maskering. I filmen kan man se hur ledaren för den kristna motdemonstrationen uppmanar sina egna anhängare att undvika att använda våld trots att vänsterextremisterna omringar dem med ett svart skynke, knuffar och hotar de kristna, stjäl deras plakat samt vid några tillfällen fysiskt attackerar dem.

Minst en av de kristna motdemonstranterna lackade dock ur och gav igen genom att på egen hand sänka tre rödingar.

2017 när ”antifascister” trakasserade kristna i Portland intervenerade gud å de kristnas vägar och såg till så att en lastbil körde på en av antifascisterna.

På grund av det folkliga hatet mot vänsterterroristerna har många klipp där vänsterextremister fått stryk blivit virala på nätet de senaste åren.


  • Publicerad:
    2019-06-22 12:30