USA. Poliser i Tampas polismyndighet genomgår nu en utbildning i ”Holocaust awareness training” som genomförs av judisk makt-organisationen ADL.

tampa-polis-förintelsemedvetenhet

Tampa-polisen blir nu den första polismyndigheten att genomgå utbildning i så kallad förintelsemedvetenhet, en utbildning som FBI och andra federala myndigheter haft i ett årtionde och som leds av sionistorganisationen Anti-Defamation League, ADL.

Tampas polischef Jane Castor tycker att det är bra om poliserna i distriktet lär sig om ”förintelsen” för att bli bättre poliser.

Vi vill helt enkelt understryka för poliserna vad deras yrke handlar om och se till att de tjänar konstitutionen och allmänheten och inte engagerar sig i någons personliga ideologi eller personliga övertygelse, säger hon till ABC Action News.

Av denna anledning har de anställda fått åka till flera förintelsemuseum. En av dessa resor har gått till Ryssland och ett förintelsemuseum i St: Petersburg. Där fick poliserna lära sig att det var andra poliser som utförde ”förintelsen” och att det kan hända igen.

— Dessa soldater och poliser i Tyskland hade också ett val. Om en del människor hade gjort andra val tidigt, hade det kanske fått en annan utgång, säger polisofficeren Jason Krajnyak.

Krajnyak uppger att han varit ”ivrig att få komma hit” och att han är glad för att han fått ta del av denna utbildning. Efter rundturen på museet höll ADL:s Hava Holzhauer, som var med på resan för att leda polisernas utbildning, ett anförande där hon berättade om syftet med resan.

— Vi minns för att se till att det inte händer igen, sade Holzhauer till poliserna.

Källa:
Tampa Police first law enforcement agency in the state to get Holocaust awareness training


  • Publicerad:
    2015-03-18 08:00