SINNESSJUKDOM. Prideparaderna avlöser varandra och ingen har väl kunnat missa hur mycket uppmärksamhet och beröm dessa får i etablerad media. Som en av de enda medierna i Sverige som ser på denna utveckling med avsky presenterar Nordfront här en lista med 10 punkter som belyser det absurda i denna dekadenta manifestation.
619px-Aahh..._Stockholm_Pride_Makes_you_High_-_035-1440x564_c
I dagens samhälle där de destruktiva hjulen snurrar allt snabbare spelar pridefestivalerna runt om i landet en allt större roll. Könsdysforin sprider sig som en löpeld allt längre ner i åldrarna och de tror sig behöva ett könsbyte blir allt fler. Kilen som splittrar kärnfamiljen slås allt djupare in i samhällskroppen medan regnbågsflaggorna vajar samvetslöst i vinden. Att just pride spelar en sådan stor roll framgår tydligast då man ser vilka som sponsrar och går med i tåget. Dennis Hopper har letat bland den enorma mängd bilder på allsköns dekadens från årets prideparader och har satt ihop en lista med 10 olika kategorier som deltagit.

10. Judar. För gemene man kan nog detta tyckas oväsentligt, men då man ser bilderna från Tel Aviv och den absurda mängd av svenska flaggor bland alla israeliska och regnbågsfärgade flaggor borde även den mest oinsatta få sig en funderare.

d3845753d045a05c3ea3422449c49a

Regnbågsmässa 2016.

Tel Aviv, 2 augusti 2016.

Tel Aviv, 2 augusti 2016.

Jean Pierre Barda syns flitigt både på pride i Tel Aviv och Stockholm.

Jean Pierre Barda syns flitigt både på pride i Tel Aviv och Stockholm.

Om man fortfarande tvivlar på den judiska kopplingen så borde man väl börja undra över detta?

Om man fortfarande tvivlar på den judiska kopplingen så borde man väl börja undra över detta inslag i årets parad.

9. Politiker. Givetvis kryper politikerna för ovanstående och med tanke på deras dominans i media och kapital så måste de ju självklart visa att de är med på ”tåget”.

Stefan Löfven står upp så han spricker för allas lika värde.

Stefan Löfven står upp så han spricker för allas lika värde.

Nyamko Sabuni 2013.

Nyamko Sabuni 2013.

8. Myndigheter/Företag. Även här finner man en del märkliga saker, varför denna besatthet av folks sexualitet och varför deltar dessa i denna pervo-parad? Att landsting, fackförbund, skolor med flera deltar säger kanske mer om påtryckningar uppifrån än medlemmarnas brinnande engagemang för icke-binära transpersoner som inte vet vilken toalett de ska gå på?

Ska man inte gilla lika om man är homosexuell?

Ska man inte gilla lika om man är homosexuell?

Mag och tarmförbundet...på pride.

Mag och tarmförbundet…på pride.

Kriminalvården på pride.

Kriminalvården på pride. Är det plitarna som interner behöver vara rädda för om de tappar tvålen inne i fängelset?

7. Sport. Här finner vi mängder av olika idrotter, allt från ishockey och karate finns representerade på pride. Just karate-bögarna är något jag personligen finner en smula obehagligt.

SB&K, dvs. karatebögar. De svåraste att sparka in i garderoben igen.

SB&K. De svåraste att sparka in i garderoben igen.

6. Polis/militär. En bild säger mer än 1000 ord.

I årets pride regnade det bögar. Här en fallskärmshoppande regnsbågssoldat från den svenska försvarsmakten.

I årets pride regnade det bögar. Här en fallskärmshoppande regnsbågssoldat från den svenska försvarsmakten.

Här en "polis" som verkar trivas väldigt bra som så kallad "gay-polis".

Här en ”polis” som verkar trivas väldigt bra som så kallad ”gay-polis”.

5. Religion. Pride bjuder både på vikingar för mångfald och svenska kyrkan. Att stolthet är en dödssynd enligt bibeln verkar inte bekymra svenska kyrkan och dess utövare nämnvärt.

Stolta dödssyndare.

Stolta dödssyndare.

4. AFA-bögarna. På senaste tiden har en ny gay-rörelse börjat växa fram som tycker att pride blivit kapat av kapitalet och borgarna. De kallar sig det rosa-svarta blocket och anser sig vara de riktiga kämparna för HBTQIA och de ”kommer fortsätta att kritisera stat och kapital så länge staten bygger murar och jagar papperslösa. Så länge vi inte får en transvård värd namnet. Så länge staten tvingar oss att definiera oss utifrån binära könssystem.”

AFA goes gay?

AFA goes gay?

Feministisk Front på Säffle pride. Det startades av transfeminina som tröttnade på snutens misshandel och nu driver de en radikal hbtqkamp, arga och stolta.

Feministisk Front på Säffle pride. Pride startades enligt dem av transfeminina som tröttnade på snutens misshandel och nu driver Feministisk Front den kampen, arga, radikala och stolta.

Schyman_pride650

AFA:s nya fiende?

3. Nakna. Som vanligt kommer väldigt många yngre kvinnor med målet att visa brösten för allt och alla. I deras kamp mot patriarkatet är det väldigt viktigt att de får visa upp sina kroppar i offentligheten. Givetvis finns det ”manliga” hens som också vill visa upp sig men det gissar jag har mer att göra med ett utagerande av deras sexuella lustar än de unga kvinnornas hårda kamp för bröstens befrielse.

Kampen mot patriarkatet måste föras så naken som möjligt.

Kampen mot patriarkatet måste föras så naken som möjligt.

Här lämnas inget till fantasin. Men vill man blotta sig lagligt är pride uppenbarligen ett utmärkt tillfälle.

Här lämnas inget till fantasin. Men vill man blotta sig lagligt är pride uppenbarligen ett utmärkt tillfälle.

2. Djur. Om all kärlek är bra kärlek som vissa deltagare vill demonstrera för tycker jag dessa bilder går en bra bit över gränsen till vad man ska kalla kärlek. Kalla det vad det är istället, sexuella avvikelser, och i vissa fall, brottsliga handlingar. Men med bög-poliser på plats vill man inte ens tänka på vad ett möjligt gripande skulle kunna innebära.

Ett fint utryck för kärlek eller perversa vuxenlekar?

Ett fint utryck för kärlek eller perversa vuxenlekar?

I kinkykvarteret händer det märkliga saker. Men kärlek är det tydligen, något väldigt fint som man ska vara "stolt" över...

I kinkykvarteret händer det märkliga saker. Men kärlek är det tydligen, något väldigt fint som man ska vara ”stolt” över…

"Vi älskar alla när vi själva får bestämma." Undrar vem hunden älskar om han fick bestämma?

Vi älskar alla när vi själva får bestämma.” Undrar vem hunden älskar om han fick bestämma?

1. Barn. Regnbågsfamiljer och Queerkids, på pride finns alla normbrytande familjekonstellationer du kan tänka dig. Ibland verkar det som barnen är det viktigaste i pride. Att de ska avkönas och lära sig normkritik i riktigt unga år, samhällsexperimentet känns som hämtat ur en science-fiction film med en barnhatande galen professor med siktet inställt på jordens undergång.

Con8ygNXEAAQrPr

Kärlek” är nog svårt att förstå för de små ibland.

2011_08060177

I´m so gay, I shit rainbows.

"Mini-pride"

”Mini-pride”


  • Publicerad:
    2016-08-10 11:30