Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen #100 LÅTSLÄPP (“6 Miljoner Lögner”), “Förintelsens” minnesdag och Bo Nilsson (introduktionen)

Av Redaktionen, 2018-01-26
redaktionen@nordfront.se

RADIO. AVSNITT 100! Låtsläpp + intervju med Bo Nilsson! Missa inte detta!

Radio Regeringen sände sitt hundrade avsnitt! Detta firade damerna genom att ha ett extra fullspäckat avsnitt med både intervju och låtsläpp! Dessutom hade lyssnarna, i vanlig ordning, möjlighet att ringa in till programmet!

 

Intervju med Bo Nilsson – Introduktionen
Ikväll intervjuades Bo Nilsson. Han är en av de tre första kandidaterna till kommunalvalet 2018 och ställer upp i Boden. Radio Regeringens lyssnare uppmanade att ställa frågor till Nilsson.

 

DISKUSSION
Ikväll var temat ”Förintelsen”. Särskilt i samband med minnesdagen av densamma är det vanligt att, på olika sätt, uppmärksamma ”Förintelsen” och lära ut den officiella versionen av det påstådda historiska händelseförloppet. Kvällens diskussionsfråga löd: Hur uppmärksammar din skola / ditt jobb ”Förintelsen”? 

André ringde in och berättade om en historia från när han gick i årskurs 2 eller 3. En judinna hade kommit till hans skola för att berätta hur hon hade hjälpt barn i Sri Lanka. En skenhelig människa. Efter att hon hade predikat sin godhet kom hon in på förintelsen. Hon började med att predika tolerans och att föreläsa om judarnas påstådda förtryck. Hon kom in på invandring och de med en annan  bakgrund än svensk. Hon sa till eleverna, som var 8-9 år gamla, att om de ifrågasatte mångkulturen var de ”lika hemska som de som gasade judar”. Han deltog länge och delade med sig av sina tankar.

LÅTSLÄPP!
Ikväll bjöd Radio Regeringen på ett låtsläpp! Ett helt nytt, nationalsocialistiskt band (Nordic Storm) hade premiär för sin låt ”6 Miljoner Lögner” i direktsändning och damerna intervjuade även en av bandmedlemmarna.

 

Ett litet urval av de ämnen som kommer att diskuteras:

 • Intervju: Bo NilssonVeteranen Bo Nilsson var en av grundarna till Sverigedemokraterna och under en tid partiets vice ordförande. Nilsson lämnade partiet när det började avradikaliseras och tillhör sedan flera år tillbaka Motståndsrörelsen.
 • LÅTSLÄPP! – Ikväll presenteras ett nytt, nationalsocialistiskt band och dessutom släpper samma band en helt ny låt som kommer att spelas upp i Radio Regeringen.
 • DISKUSSION – Hur uppmärksammar din skola / ditt jobb ”Förintelsen”? Ring på tfn. 02-1495-1488

Och mycket mer!

Vill du delta i diskussionerna? Ring 02-1495-1488.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”Radio Regeringen – #100 LÅTSLÄPP (”6 Miljoner Lögner”), ”Förintelsens” minnesdag och Bo Nilsson (introduktionen)” on Spreaker.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet! Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen.

 • MakerSupport: NYTT! Stöd oss via MakerSupport (en tjänst som fungerar ungefär som Hatreon). Då Hatreon för närvarande har en del problem rekommenderas de som vill stödja Radio Regeringen att testa MakerSupport. Klicka här för att komma till Radio Regeringens sida. Du kan välja att lämna månadsdonationer eller engångsdonationer!
 • Hatreon: https://hatreon.net/radioregeringen/ Enligt uppgift måste man ta bort ”zip code” när man genom Hatreon ska göra en ”pledge” till radion, annars så fungerar det inte. För närvarande har tjänsten problem och fungerar inte!
 • Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
 • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
  Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Rebecca.


 • Publicerad:
  2018-01-26 18:38