Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#161: 1 maj, Lögnarnas Tempel och den borgerliga kärnfamiljen SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2020-05-03
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Ikväll gästar ingen mindre än Christoffer Dulny för att berätta mer om Lögnarnas Tempels senaste snaskiga avslöjanden. Dessutom 1 maj-snack och diskussioner om Holmqvists artikel om kärnfamiljen.

Ikväll är det återigen dags för Christoffer Dulny från Nordisk alternativhöger att gästa Radio Nordfront. Sedan förra gången har han startat en ny podd tillsammans med en tidigare SD-kollega, Pavel ”P.G.” Gamov, med det fantastiska namnet Lögnarnas tempel. Ikväll kommer Dulny att berätta mer om Lögnarnas tempels senaste avslöjanden om SD-ledaren Jimmie Åkessons otrohetsaffärer, vilket ledde till att hans sambo Louise Erixon nu lämnat honom.

Dulny har också fått sin dom från Svea hovrätt i den så kallade skyltkuppen, där han bröt av en skylt för en påträngande motdemonstrant under ett AfS-valmöte i Stockholm 2018. Trots att han tidigare friats för ”ofredande” i tingsrätten dömer nu hovrätten Dulny för egenmäktigt förfarande. På Twitter har Dulny skrivit om en hel del konstigheter i fallet och ikväll kommer han att berätta mer.

Dessutom snack om 1 maj och diskussioner kring artikeln Kärnfamiljen – ett första steg mot individens upplösning?.

Kvällens program leds av Simon Holmqvist tillsammans med Martin Saxlind, Tobias Lindberg och Pär Öberg. Producent är Max Rosenfors.

VECKANS RN-MEM:

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#161: 1 maj, Lögnarnas Tempel och den borgerliga kärnfamiljen SWISH: 0700749652” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2020-05-03 14:25