Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#170: Koranskändaren Dan Park och Rikskommissariatet Ostland SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2020-08-23
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Kvällen till ära gästar Dan Park. Dessutom diskussioner om bland annat hetsen mot Vitryssland och det nystartade National Justice Party.

På torsdag har den danske politikern Rasmus Paludan tänkt bränna en koran i mångkulturella Malmö. Med sig kommer han att ha gatukonstnären och provokatören Dan Park, som gjort sig känd för sina humoristiska verk som driver med bland annat makteliten och massinvandringen och som han även fått avtjäna fängelsestraff för.

Men är politiska aktioner riktat mot islam verkligen rätt väg att gå? Ikväll gästar Dan Park för att berätta mer om varför han vill bränna koranen i Malmö, men också om sin konst och tiden i fängelset.

Radio Nordfront kommer även att diskutera händelserna i Vitryssland, varför Nordfront vägrar använda namnet Belarus på landet och vad RN-panelen tror är på väg att hända i landet där presidenten ”hellre är en diktator än en bög”.

Vidare blir det diskussioner om det nystartade amerikanska partiet National Justice Party, som lanserades i veckan. Vilka är personerna bakom, vad vill partiet och åstadkomma och kommer man att lyckas med det?

Plus en massa löst nyhetssnack, såsom att FBI sprider antisemitiska konspirationsteorier, Grön Ungdoms ”yttrandetrygghet” och Sara Skyttedals rasblandningsfadäs.

Missa inte det!

VECKANS RN-MEM:

VECKANS RN-TWEET:

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Passa då på att se partiordförande Michael Peinovichs tal under lanseringen av National Justice Party:

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#170: Koranskändaren Dan Park och Rikskommissariatet Ostland SWISH: 0700749652” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2020-08-23 17:10