RADIO NORDFRONT Ikväll sänder Radio Nordfront tillsammans med Jonas De Geer med start klockan 19:00.

Ikväll är Simon Holmqvist, Pär Öberg och Tobias Lindberg tillbaka med ännu ett avsnitt av Radio Nordfront. Martin Saxlind har tyvärr andra åtaganden ikväll, men istället hoppar den återkommande RN-gästen Jonas De Geer in.

Ikväll kommer RN förstås att diskutera helgens terrordåd i Moskva. Vad hände, vilka är de gripna, vem ligger bakom och vilka konsekvenser kommer dådet att få är några av de frågor som kommer att diskuteras under kvällen.

Dessutom diskussioner om al-Jazeeras nya dokumentär som Hamas attack mot Israel den 7 oktober och de efterföljande judiska lögnerna och terrorbombningarna av Gaza:

PÅMINNELSE: Vi tar gärna emot frågor via Swish och vi avsätter tid i slutet av varje avsnitt för att besvara dem. Ställ din fråga genom att swisha till RN:s donationsnummer 0720312394.

Veckans RN-klipp

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0720312394

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Livesändningen finns även på Telegram. Har du ett konto på Telegram så kan du testa lyssna där istället för via din webbläsare.

Prenumerera på Radio Nordfront med RSS.

RSS: https://nordiskradio.se/?format=mp3-rss&show=radio-nordfront

Livechatt under programmets gång i Nordfronts fristående chattgrupp på Telegram.