RADIO NORDFRONT Ikväll sänder Radio Nordfront tillsammans med start klockan 20:00.

Ikväll är Simon Holmqvist, Martin Saxlind, Pär Öberg och Tobias Lindberg tillbaka med ännu ett avsnitt av Radio Nordfront.

Under veckan har det varit flera intressanta nyheter, bland annat har FN:s säkerhetsråd kunnat enas om en resolution mot Israel som kräver tillfällig vapenvila i Gaza. En FN-rapport som läckte i veckan konstaterade att det pågår folkmord i Gaza och Internationella domstolen i Haag har återigen tagit ett beslut som går emot Israel.

Dessutom blir det uppdatering om terrordådet i Moskva, samt kommentarer om en märklig dom i Ingrid Carlqvists förtalsärende.

Observera att kvällens RN börjar med start klockan 20:00.

PÅMINNELSE: Vi tar gärna emot frågor via Swish och vi avsätter tid i slutet av varje avsnitt för att besvara dem. Ställ din fråga genom att swisha till RN:s donationsnummer 0720312394.

Veckans RN-mem

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0720312394

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Livesändningen finns även på Telegram. Har du ett konto på Telegram så kan du testa lyssna där istället för via din webbläsare.

Prenumerera på Radio Nordfront med RSS.

RSS: https://nordiskradio.se/?format=mp3-rss&show=radio-nordfront

Livechatt under programmets gång i Nordfronts fristående chattgrupp på Telegram.