RADIO NORDFRONT. Under kvällen kommer Radio Nordfront att sända ett avsnitt där en representant för föreningen Cui Bono medverkar. Även Motståndsrörelens aktivistdagar och ”kuppen i Ludvika”.

radionordfront_direkt18

Kvällens avsnitt kommer att bestå utav att Martin, en representant för föreningen Cui Bono, får berätta om deras arbete med att erbjuda en plattform för fördragshållare som befinner sig utanför etablissemangets åsiktskorridor.

Nyligen avbokades föreningen av Fräntorps Folkets Hus då föreningen arrangerade ett föredrag med en avhoppad frimurare som skulle berätta om sina upplevelser på insidan av ett frimureri.

Även Nordiska motståndsrörelsens aktivistdagar och den så kallade ”kuppen” i Ludvika kommunfullmäktige, då Nordfront direktsände kommunfullmäktigemötet, kommer att diskuteras.

De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg kommer att medverka under sändningen.

Föreningen Cui Bono håller manifestation utanför lokalen de hade hyrt:

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera både på Radio Nordfronts och Radio Regeringens Spreaker-kanaler.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#18: Föreningen Cui bono, aktivistdagarna och kuppen i Ludvika” on Spreaker.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg och Martin Saxlind.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2017-01-31 19:45