TÄVLING. I Radio Nordfront avsnitt #55 lästes det upp lyssnares motiveringar till 1 maj-deltagande.

Bild från tidigare demonstration i Bollnäs.

Bild från tidigare demonstration i Bollnäs.

Radio Nordfront utlyste nyligen en tävling där lyssnare kunde skicka in motiveringar till varför de väljer att medverka på demonstrationen i Borlänge den 1 maj.

Här kommer de tre vinnande motiveringarna i textform. Vinnarna Jonathan, Nicklas och Martin får vars ett exemplar av en Radio Nordfront t-shirt.

Motivering 1

Anledningen till att just jag kommer att fara till Borlänge för att delta på demonstrationen är inte enbart för att jag själv är medlem,utan för att dem senaste åren så har läget i Europa och Norden hårdnat. Bomber, massvåldtäkter, rån och fega misshandlar. Inte enbart är det därför jag kommer att delta: det är även ett sätt att visa att vi finns, att visa folket att vi är dom enda som bryr oss om den svenska arbetaren och att det finns ett starkt motstånd mot detta ruttna system. Jag vill även uppmana andra som läser detta att delta och därav texten som följer.

Men ni som sitter där hemma och är osäkra på om ni vill delta eller ej, du kanske är rädd för att bli uthängd? Du kanske är rädd för att förlora ditt jobb eller bli kallad för rasist? Du kanske redan har nått planerat som tex en fest eller nått liknande, jag vill påminna dig om den bistra verklighet som idag råder utanför din egna trygga dörr. Det är just utanför din dörr där din dotter kan bliv gruppvåldtagen, din son rånad, mobbad och slagen. Det är just utanför din dörr där eländet äger rum! Då vill jag även påminna dig att det är också utanför din dörr som du kan göra skillnad. Eller är din egna trygghet framför tv:n eller datorn inte värd att offra för att sätta stopp för till exempel våldtäkten som sker på din egna gata?

Kan du själv finna frid på din dödsbädd medveten om att du inte satte nått emot? Att du inte pekade ut satan själv när du väl såg han? Att du inte agerade när du väl kunde?  Demonstrationen 1 maj i Borlänge är ett perfekt tillfälle för dig att faktiskt visa att du finns, och att du har fått nog utav den vansinnespolitik som skapat detta helvete vårt folk tvingas leva i. Inte bara det men även stärka den Nordiska arbetarrörelsen. Detta är en chans för dig att begrava din feghet som dag efter dag gnager på din själ. Ditt folk är döende, du har inte längre några ursäkter.

Och dessa som tidigare har varit engagerade i diverse nationella grupper, speciellt till mina egna gamla partikamrater så hoppas jag att gammalt groll har lagts åt sidan och att glöden fortfarande finns där! Visa då att ni fortfarande har elden och kämpaglöden som ni hade för ett par år sedan! Tveka ej! Anslut er till våra led i Borlänge 1 maj för att visa våra fienden att ni fortfarande finns! För mig personligen så skulle det vara en ära att återigen gå gatan fram tillsammans med er! Bröder och systrar! Låt oss enas som en för att visa etablissemanget att det finns ett motstånd! Låt oss visa dom att den nationalsocialistiska rörelsen INTE är död!

Väl mött kamrater! Vi ses första 1!

Mvh Jonathan Wennermark

Motivering 2

Min motivering till varför man ska sluta upp i Nordiska Motståndsrörelsens led i Borlänge den 1 maj är för att visa styrka. För att visa för hela svenska folket som går runt med ett defaitistiskt tänk i stil med att inget kan ändra riktningen på skutan mot avgrundens djup, att det faktiskt finns en kraft att räkna med.

Flertalet nationella organisationer har kommit och gått senaste decennierna men endast en har bestått och alltid tagit steg framåt och vunnit mark. Varje enskild person som sluter upp i vårat led i Borlänge ger en kraftindikation som kommer ge inverkan på systemets och befolkningens sätt att se på den svenska och i förlängningen den nordiska frihetskampen som precis har börjat.

Det finns absolut ingen som helst anledning för någon att inte dyka upp och marschera tillsammans med oss den 1 maj. Bryr man sig om sitt folk. sin familj, sin släkt, sina vänner eller kanske bara sig själv så har du en plats i ledet. Vi befinner oss i en ödeskamp och alla kommer att drabbas, det går inte att fly. Motstånd är enda vägen och framtidens historieböcker kommer alla att inledas med ”Borlänge, den 1 maj, 2016…”.

Mvh Nicklas

Motivering 3

Jeg deltar på demonstrasjon den 1. Mai i Borlänge fordi jeg synes det er på høy tid at det Nordiske folket samles å viser at vi er til stede og at nok er nok. Personlig har jeg ikke så mye penger fordi jeg nylig sluttet i jobben, men jeg gjør alt for å delta i motstandsbevegelsen aktiviteter.

Jeg være vil sammen med våre unike støttemedlemmer, medlemmer og aktivister å vise resten av Norden og Europa at vi mener alvor og at vi er på stigende kurve! Vi skal vise politikerne og globalistene at de vil feile i sitt forsøk og at vi blir flere som legger sten for sten, som til slutt vil ende i et sterkt og sunt folkelig Norden igjen.

Derfor vil jeg delta i demonstrasjonen i Borlänge den 1 Mai.

Mvh Martin


  • Publicerad:
    2016-04-18 22:01