Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN#35: Dialog med Ryska Imperiska Rörelsen

Av Redaktionen, 2015-12-11
redaktionen@nordfront.se

NORDFRONT. Denna vecka förde Radio Nordfront en dialog med en företrädare för Ryska Imperiska Rörelsen.

avsnitt35

Klicka för förstoring.

Här kommer avsnitt 35 av Radio Nordfront. De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Emil Hagberg och Martin Saxlind samtalar i detta avsnitt med Nikolay från Sankt Petersburg, som är aktiv i Ryska Imperiska Rörelsen.

Med tanke på avsnittets karaktär höll vi dialogen med er lyssnare relativt kort, vi kommer dock att i nästa avsnitt läsa upp meddelanden från er som donerat till Radio Nordfront under veckan som gått.

Avsnittet gick bland annat in på:

  • Nikolays uppväxt och skolgången och dagens Ryssland.
  • Ryska Imperiska Rörelsen och dess historik.
  • Hur Ryska Imperiska Rörelsen har identifierat och bekämpar samma internationella finansplutokrati som försöker utrota de Nordiska folken.
  • Ryska Imperiska Rörelsens syn på makthavare i dagens Ryssland.

Besök deras webbplatser här: Rus Imperia och Rus Partizan.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet. Glöm ej heller att gilla vår officiella Facebook-kanal.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695

Lyssna på avsnittet (93 minuter):

Det går även att ladda ner avsnittet i .mp3-format genom att klicka här eller på nedladdnings-ikonen uppe i högra hörnet på Soundcloud-spelaren, ovanför.

Glöm ej att prenumerera på vår Youtube-kanal och Soundcloud-kanal.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind, Emil Hagberg och Pär Öberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.


  • Publicerad:
    2015-12-11 23:40