LJUNGBYHED. Sverigedemokraten och ledamoten Christian Olsson har på sin Facebook liknat invandrare med djur och var nyligen på safari vid ett nystartat så kallat flyktingboende.

Safari

Inom kort ska ett transitboende för invandrare öppna på F 5-området Ljungbyhed Park. På boendet kommer det att finnas plats för 1100 personer som senare ska slussas ut till andra kommuner i Sverige.

Den sverigedemokratiska ledamoten Christian Olsson skrev nyligen på sin Facebook att han har varit på platsen, men inte sett till några djur.

”På safari i Ljungbyhed med (NN, en vän till Olsson, reds. anm) men vi såg inga nytillkomna djur, dom verkar vara skygga”, skrev Olsson.

Senare publicerade Olssons vän ett inlägg med en bild på en springande person från Ljungbyhed och uppgav att han visst sett till ”en skygg jävel”.

”Jo minsjäl vi hittade en skygg jävel. Se som han springer”, skrev Olssons kompis.

Christian Ohlsson har tidigare uttryckt att svenska folket borde demonstrera mot massinvandringen till Sverige, men istället välkomnar svenskarna främlingar och de brott som de uppges föra med sig.

”Folk borde demonstrera i Malmö mot alla nya isis-medlemmar som dyker upp i dagarna men istället välkomnar folket dessa mördare, pedofiler och våldtäkten”, menade Olsson för en månad sedan.

Källa:
SD-politiker liknar flyktingar vid djur


  • Publicerad:
    2015-10-04 10:50