ITALIEN Storfinansen vill reducera alla till rotlösa siffror så vi kan vara slavar under konsumtion. Detta enligt Italiens kommande premiärminister som svär att försvara familjen och fosterlandet.

Under måndagen stod det klart att Giorgia Meloni, partiledare för Italiens bröder (Fratelli d’Italia), kommer att kunna bilda ny regering i Italien, trots hot från EU-bossen Ursula von der Leyen. Italiens bröder har anklagats för ”nyfascism”, trots att man själva tagit avstånd från fascismen.

Men i ett klipp från ett tal med Meloni som nu cirkulerar på sociala medier ser man hur hon går hårt åt den internationella storfinansen och försök att radera ut alla mänskliga identiteter för att reducera människan till konsumentslavar.

— Allt som definierar oss är nu en fiende för de som vill att vi inte längre ska ha någon identitet utan istället bli perfekta slavar under konsumtionen, säger Meloni och fortsätter:

— Så de attackerar nationell identitet, de attackerar religiös identitet, de attackerar könsidentitet och de attackerar familjens identitet. Jag får inte identifiera mig som italienare, kristen, kvinna, moder, nej! Jag måste vara medborgare X, kön X, förälder 1, förälder 2, jag måste vara ett nummer. För när jag endast är ett nummer, när jag inte längre har identitet eller rötter, då blir jag den perfekta slaven i finansspekulanternas händer, den perfekta konsumenten.

Enligt Meloni är denna insikten anledningen till att partiets fiender fruktar Italiens bröder så mycket, för att de inte vill reducera människor till siffror. Enligt Meloni har varje människa ”en unik genetisk kod som inte går att kopiera”.

— Och gilla det eller ej, men detta är heligt. Vi kommer att försvara det, vi kommer att försvara Gud, fosterlandet och familjen, allt detta som äcklar människor så mycket. Vi kommer att göra det för att försvara vår frihet, proklamerar Meloni till applåder.

— För vi kommer aldrig att bli slavar och simpla konsumenter i finansspekulanternas händer, fortsätter hon.

Meloni avrundar talet med att citera den brittiske författaren G.K. Chesterton, som anklagades för ”antisemitism” under sin karriär:

”Eldar kommer att tändas för att vittna om att två plus två blir fyra. Svärd kommer att dras för att bevisa att löven är gröna om sommaren”. Den tiden har kommit. Vi är redo!