LUND. Tillsammanskapets förbundsordförande vill att vänstern ska kunna ägna sig åt ordningsstörningar med polisens fulla stöd.

Efter att rödingar åkte på däng i Lund har stora delar av vänstern gråtit ut i media. Nu vill man ha mer polisresurser för att skydda dem när de själva begår brott såsom ordningsstörningar.

En av dem som uttalat sig i media är Mikael M Karlsson som är förbundsordförande för Tillsammansskapet, en organisation knuten till Expo och som finaniseras av rovkapitalisten George Soros. Mikael M Karlsson har tagit över denna roll efter att den tidigare förbundsordförande för Tillsammanskapet, Alexander Bengtsson, tagit ”timeout” efter anklagelser om våldtäkt och kvinnohat.

Till Lokaltidningen i Lund säger Mikael M Karlsson att han var en av dem som förföljde Motståndsrörelsens medlemmar i Lund och att han själv blev slagen.

– Det var en stor kille som plötsligt slog till mig på kinden. Han försökte också sparka mig i skrevet, men jag lyckades parera det så att det träffade låret istället, säger Mikael M Karlsson, till tidningen.

Mikael M Karlsson menar att det inte alls var något bråk mellan grupper, trots att filmmaterial från händelsen visar just det, och att polisen måste lägga mer resurser på att försvara vänstern när de ägnar sig åt ordningsstörningar.

– Poliserna på platsen var också solklara med att det var nazister som greps, så därför känns det så märkligt när polisens pressinformatörer går ut med att det var ”ett bråk mellan grupperingar”. Det var inget bråk, det var nazister som anföll och vi som blev anfallna och det är allvarligt att man kommunicerat så fel. Många av de som blev slagna var gymnasieungdomar, säger Mikael M Karlsson.

Se även Mikael M Karlssons tal till Tillsammansskapet.

Källa:
Polisen anklagas för att ha bagatelliserat nazistattack


  • Publicerad:
    2019-06-05 15:20