HOLLYWOOD. En specialenhet inom Los Angeles-polisen kommer att utreda påstådda sexualbrott inom nöjesbranschen. En av dem som kommer att granskas är den judiske komikern Louis C.K., som anser att man bör mörda alla vita och som bland annat påstås ha tvingat kvinnor att se på när han onanerar.

Louis C.K. simulerar samlagsrörelser under en stå upp-show.

Nordfront har tidigare rapporterat om hur den judiske komikern Louis C.K. anklagats för att ha en förkärlek för att tvinga kvinnor att se på när han onanerar. Den Bostonfödde ståupparen är känd för att skämta om sin sexuella frustration, hur mycket han avskyr sina egna barn och hur onda vita är.

Nu har en specialenhet grundas inom Los Angeles-polisen, som ska utreda de många sexualbrott som rapporterats om i Hollywood och inom den judiskdominerade nöjesbranschen. En av dem som nämns som objekt för undersökningarna är just Louis C.K., som för tillfället anklagas för sexualbrott av fem olika kvinnor.

Louis C.K. har i dagsläget samarbete med flera mediebolag, däribland tv-bolaget FX Networks, som i ljuset av anklagelserna säger sig se över samarbetet med komikerjuden. HBO däremot har meddelat att de inte kommer att ha med Louis C.K. på en välgörenhetsgala som planerat och att man dessutom kommer att stryka honom från bolagets streamingtjänster.

Nordfront har tidigare rapporterat om hur samarbeten på liknande sätt avbryts med den våldtäktsanmälde komikerkollegan Soran Ismail i Sverige. Den kurdiske komikerns identitet skyddas dock, till skillnad från Louis C.K:s, av ”inhemsk” media.

Lyssna på Louis C.K. förespråka folkmord på vita via rasblandning:

Källa:
Specialenhet granskar sexbrott i Hollywood – komikern Louis C.K. utpekas för sextrakasserier


  • Publicerad:
    2017-11-11 09:00