METOO. Senast i raden av judiska kändisar i USA att pekas ut som sexualförbrytare är komikern Louis C.K. Enligt ett rykte som sägs ha florerat i flera år har han för vana att låsa in kvinnor och tvinga dem att se på när han onanerar.

Louis C.K. simulerar samlagsrörelser under en stå upp-show.

Medan det i Sverige främst tycks vara vita kändismän som pekas ut i kampanjen #MeToo, där kvinnor hänger ut ut män för alltifrån missriktade komplimanger till brutala våldtäkter under samma hashtag, så tycks framförallt judar inom underhållningsbranschen drabbas i USA.

Senast i raden är den judiske komikern och feministen Louis C.K. Enligt ett rykte som sägs vara flera år gammalt, men som återaktualiserats i samband med #MeToo, har C.K. en förkärlek för att onanera framför kvinnor mot deras vilja.

Redan för tre år sedan publicerade skvallerbloggen Gawker en artikel med namnet Which Beloved Comedian Likes to Force Female Comics to Watch Him Jerk Off?, vilket nu alltså sägs ha syftat på Louis C.K.

Enligt artikeln ska han under en komedifestival i Aspen ha tagit upp två kvinnliga komiker på sitt hotellrum. Efter att ha erbjudits marijuana av kvinnorna ska han ha tackat nej och istället föreslagit att han skulle ta fram sin penis. När kvinnorna meddelade att de inte var intresserade av hans könsorgan ska han ha låst dörren och börjat onanera framför dem. Han ska även ha blockerat utgången när kvinnorna försökte lämna rummet och inte släppt ut dem för än han var ”färdig”.

En av personerna som nu pekar ut Louis C.K. är komikerkollegan Roseanne Barr:

— Det är Louis C.K., som låser dörren om sig och onanerar framför kvinnliga komiker och författare. Jag har hört så många historier.

Själv tar C.K. dock anklagelserna med ro och avfärdar dem som ”fake news”.

Louis C.K. är en av USA:s kändaste stå upp-komiker. Han har gjort sig känd i hela världen genom att bygga sina shower på utspel om sina egna sexuella fantasier och frustrationer, men även utlämnande och hånfulla detaljer om familjemedlemmar, inklusive sina två döttrar.

Se Louis C.K. ”skämta” på sin fyraåriga dotters bekostnad nedan:

Källa:
Ryktena om Louis C.K.: ”Tvingar kvinnor att se honom onanera”


  • Publicerad:
    2017-10-24 10:00