UTRIKES. Avslöjandena om sexbrotten i Hollywood fortsätter. Denna gång är det regissören och manusförfattaren James Toback som anklagas för olika sexbrott.

Juden och regissören James Toback anklagas för 38 fall av sexbrott.

Det började med producenten Harvey Weinstein, som anklagas för sexuella trakasserier och våldtäkt. Nu fortsätter avslöjandena om sexbrotten som sker bakom ridån i filmbranschen i Hollywood.

Denna gång är det regissören och manusförfattaren James Toback som anklagas för att ha utsatt flera kvinnor för sexuella övergrepp och hittills är det 38 kvinnor som trätt fram och som anklagar Toback för sexbrott. Flera av kvinnorna uppger att den i dag 72-årige Toback ska ha gnidit sig mot dem. Han ska även ha onanerat inför dem.

Skådespelerskan Starr Rinaldi kom i kontakt med Toback i Central Park i New York för 15 år sedan. Hon säger:

— Han ville alltid att jag skulle provläsa för honom på ett hotell eller i hans lägenhet. Han kunde fråga hur viktig konsten var för mig. Det hemska är att vad man än valde, om låg med honom eller lämnade honom, var man förstörd. Man hade blivit utnyttjad.

Adrienne LaValley är en annan skådespelerska som nu trätt fram och berättar att Toback under ett möte ska ha onanerat framför henne.

— Jag kände mig som en prostituerad, säger LaValley. Hon fortsätter:

— Jag var besviken på mig själv, på mina föräldrars och mina kompisars vägnar. Jag förtjänade att inte berätta om det för någon.

Toback nekar till anklagelserna och menar att det är ”biologiskt omöjligt” för honom att bete sig på det sättet som kvinnorna säger att han gjort eftersom han har diabetes och hjärtproblem. Vidare säger han att han antingen inte har träffat kvinnorna eller, om han mött dem, att det varade i fem minuter och att han därför inte har något minne av dem.

Källa:
Director James Toback accused of sexual harassment by 38 women


  • Publicerad:
    2017-10-23 10:30