Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Undersökning: #MeToo-kampanjen flyttar fokus från främlingars våldtäkter mot svenska kvinnor

Av Redaktionen, 2017-11-06
redaktionen@nordfront.se

VECKANS FRÅGA. MeToo-kampanjen är i grunden dålig eftersom den lyckas flytta fokus från mångkulturella våldtäkter, det enligt Nordfronts undersökning.

Efter avslöjandena om den judiske filmproducenten Harvey Weinsteins övergrepp på flera kvinnor inom filmbranschen drog feminister på allvar igång MeToo-kampanjen i syfte att peka ut vita, heterosexuella män som förövare eller potentiella sådana. Ett annat syfte, om inte det huvudsakliga, har varit att blanda bort korten och flytta fokus från främllingsvåldtäkter på svenska kvinnor.

En positiv sak med MeToo-kampanjen är att den skapat kaos i PK-Sverige och dragit fram just feminister, som de nu våldtäktsanklagade medieprofilerna Fredrik Virtanen och Soran Ismail i ljuset. Den senare utreds för två våldtäkter, vilket Nordfront nu avslöjat. Nordfront har även avslöjat före detta chefen för sociala medier på Aftonbladet tillika förre chefredaktören på Nyheter 24 Ehsan Fadakar.

Vidare ska en högt uppsatt SVT-chef nu vara under utredning för sextrakasserier och nu också vad som verkar vara en flata på Sveriges Radio.

Med anledning att det finns både negativa och positiva saker med kampanjen frågade Nordfront sina läsare vad de tycker om den.

Det visar sig att 36 procent av de svarande anser att kampanjen är dålig eftersom den flyttar fokus från främlingars våldtäkter på svenska kvinnor medan nästan lika många, 33 procent, menar att kampanjen i stort sett slagit tillbaka mot dem själva och skapat kaos i PK-Sverige där journalistsvinen nu outas inför allmän beskådan.

16 procent av de svarande också menar att kampanjen är dålig främst för att den leder till att sinnessjuka feminister flyttar fram sina positioner anser en majoritet att kampanjen är dålig. Sammanlagt 52 procent menar att kampanjen är dålig för att den flyttar fokus från mångkulturens brott och/eller leder till folksplittrande feminism.

Frågan visar också att 4 procent av Nordfronts läsare är sinnessjuka feminister som anser att alla män är svin, men att det är särskilt illa om man också är heterosexuell och tillhör ”fel” ras.

I kommentarerna skrev Ramon:

Bland alternativen så hade 1,2 och 3 samtidigt passat. Det rör väl om i grytan bland die Lügenpresse, men vissa krafter är så sjuka och en del lemmings så trögväckta så det blir att den vite mannen är så ”hemsk” ”som utför detta” och gruppvåldtäkterna från främlingar ignoreras av riktigt trögväckta lemmings och istället förtalas den vite mannen.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2017-11-06 11:40