#RAPE-GATE. TV4-profilen Martin Timell har tagits ur tjänst och fått alla sina program strukna ur TV-tablån efter att ha anklagats för sexuella trakasserier och ”rasistiska och homofoba uttalanden”.

TV4-profilen Martin Timell, som bland annat gjort sig närmast folkkär i inredningsprogrammet ”Äntligen hemma”, har tagits ur tjänst och fått alla sina program strukna ur TV-tablån.

Detta efter de anklagelser om sexuella trakasserier och ”rasistiska och homofoba uttalanden” som florerat kring honom de senaste dagarna och som han också gått ut och bett om ursäkt för.

— Jag har inte fattat att jag har gjort folk jävligt illa. Jag har inte fattat att mitt beteende har varit grovt föråldrat. Jag har gjort saker som jag inte har menat något illa med. Som inte har varit avsedda som sexuella trakasserier, sa Timell i en intervju med Bonnier-tidningen Expressen.

Nu har alltså TV4 gått ut med att de program som han skulle medverkat i under hösten inte kommer att sändas.

Samtidigt som Martin Timell hängts ut i svenska etablissemangsmedier för möjligen olämpliga uttalanden har den våldtäktsanklagade feministen och svenskhatande Aftonbladet-journalisten Fredrik Virtanen inte blivit uthängd. Att Timell gjort ”rasistiska och homofobiska uttalanden” tycks vara det som får honom uthängd till skillnad från Virtanen. Virtanen har bland annat skrivit att ”alla vita är rasister” och att kändisar som inte tar avstånd från nationalism är ”korkade bimbos”.

Källa:
Alla program med Martin Timell ställs in


  • Publicerad:
    2017-10-21 11:30