POLITISKT FÖRTRYCK. På torsdagen häktades två av Motståndsrörelsens aktivister, i fredags den tredje. På begäran av bland annat sympatisörer till Motståndsrörelsen startar vi nu en insamling till de frihetsberövade.

Det står nu klart att tre av Motståndsrörelsens aktivister är fortsatt frihetsberövade med restriktioner. Samtliga tre är misstänkta för våldsamt upplopp. Åklagare Tove Kullberg är enligt uppgifter som nordfront.se tagit del av, fast besluten om att åtminstone Emil Hagberg ska få ett långt fängelsestraff för det som hände i Kärrtorp.

Bevisningen är dock mycket svag, men då mediadrevet har varit massivt och de fräcka lögnerna avlöst varandra känner systemet ledd av åklagare Kullberg sig skyldiga att statuera exempel. Detta är inte rättvisa utan politiskt motiverat, således är de frihetsberövade aktivisterna politiska fångar.

Vi har till redaktionen fått många frågor om hur man ekonomiskt kan stödja våra häktade aktivister. Nu startar vi därför en insamling till dem. Se nedan för information om hur du kan bidra.

En del av dessa pengar kommer att skickas in till fångarna där de nu sitter. Pengarna kommer även att gå till de häktades anhöriga och till eventuella framtida böter.

De som har uppoffrat sig för vår kamp kan behöva lite uppmuntran. Vi kommer att presentera hur mycket kampanjen samlar in kontinuerligt. Nordfront.se kommer självklart att återkomma med mer detaljer i ärendet.

Så här kan DU ge bidrag

Plusgiro: 38 59 01 – 4
Skicka pengar i kuvert till: Motståndsrörelsen, Box 52, 772 22 GRÄNGESBERG

Märk inbetalningen ”Kärrtorp”.


  • Publicerad:
    2014-01-04 19:25