BOLLSPORT. Jimmy Durmaz bänkades, Sverige vann mot Mexiko, slog ut Tyskland och gick vidare till slutspelet i fotbolls-VM. Tyvärr är fortfarande Stefan Löfven statsminister.

Målskytten Ludwig Augustinsson.

Sveriges i princip helariska fotbollslag krossade skiten ur mexikanerna i dagens VM-match. 3-0 blev resultatet och målgörare var Ludwig Augustinsson och Andreas Granqvist som satte en straffspark. Det tredje målet var ett självmål från Mexiko.

Assyriern Jimmy Durmaz som saboterade Sveriges match mot Tyskland satt på avbytarbänken hela matchen mot Mexiko, vilket visade sig vara ett vinnardrag från tränare Janne Anderssons sida. Först efter att segern säkrats med en tvåmålsledning satte Andersson in en halvsvensk mulatt i den sextioåttonde minuten.

Detta var Sveriges sista gruppspelsmatch och tack vare segern blev Sverige gruppvinnare och går nu vidare till slutspelet. Tyskland och Sydkorea som var de övriga två lagen i Sveriges grupp möttes samtidigt och tack vare att Tyskland inte lyckades vinna matchen blev de båda lagen utslagna.

Trots bollsportssegern är Sverige fortfarande en mångkulturell demokratur med Stefan Löfven som härskare.


  • Publicerad:
    2018-06-27 17:55