SKATTEUPPROR. Thoralf Alfsson, tidigare riksdagsledamot för Sverigedemokraterna, har skrivit en mycket intressant uppmaning till folk på sin blogg. Uppmaningen består i att folk bör ansöka om skatteavdrag för massinvandringen i sina deklarationer.

För den som är upprörd och missnöjd med vanstyret av Sverige har Thoralf Alfsson nu tänkt ut ett listigt och enkelt sätt för enskilda individer att dels visa sitt missnöje, pungslå staten på resurser och samtidigt kanske till och med få några tusenlappar tillbaka.

Skattehöjningar på grund av den kostsamma massinvandringen kommer att komma det kan vi vara säkra på, frågan är inte om utan om när den kommer menar Alfsson i sin blogg. Flera kommuner aviserar redan att man tänker höja kommunalskatten kraftigt till 2016. Därför menar han att man i sin inkomstdeklaration bör yrka för ett avdrag för fördyrande kostnader till följd av massinvandringen. Dessa kostnader skulle kunna vara till exempel inbrottslarm, andra resvägar eller färdmedel, extra sjukvårdsförsäkring och högre försäkringspremier för bil och bostad beroende på alla bränder.

Viktigt att påpeka är också att det här är helt och hållet lagligt. Med lite tur kan avdraget gå igenom, framförallt om beloppet är rimligt, om inte så måste i alla fall Skatteverket granska deklarationen och manuellt avslå yrkandet, som medför väldigt mycket merarbete om väldigt många skulle välja att göra detta.

Har man inte andra avdrag, kan ett lämpligt belopp vara 13 500 kronor skriver Alfsson och om avdraget görs på rätt sätt kan man heller inte drabbas av något skattetillägg, vilket han också har kollat med Skatteverket. Den enda eventuella negativa effekt detta kan få, är att man tvingas vänta på sin pengar till augusti eller september, istället för till midsommar. Då man sen med glädje kan skänka en slant till Nordiska motståndsrörelsen, Radio nordfront eller teckna en stödprenumeration till Nordfront eller handla produkter ur vårt förlag.

Alfssons redogör mer detaljerat för hur man kan gå till väga på sin blogg.

Källa:
SKATTEUPPROR! AVDRAG I DEKLARATIONEN FÖR MASSINVANDRINGEN


  • Publicerad:
    2015-10-23 11:30