LÖGNMEDIA. Vänsterextrema SVT samarbetar med det extremistiska våldsnätverket Antifascistisk Aktion (AFA) genom att återkommande i sina artiklar hänvisa sina läsare till extremistiska AFA:s olagliga uthängningar på nätet av privatpersoner.

SVT:s lokalredaktion i Sundsvall hänvisar sina läsare till AFA:s olagliga åsiktsregister på nätet som uppmanar till politiskt våld mot regimkritiker. Våldsbejakande AFA hänger på sin svenska hemsida ut medborgare med namn och adress, efter tips de fått från andra organiserade vänsterextremister.

I många fall stämmer inte uppgifterna och inte heller SVT har gjort någon faktakoll utan hänvisar till det kriminella våldsnätverket som om det vore en statlig aktör.

De olagliga uthängningarna SVT hänvisar sina läsare till syftar öppet till att de uthängda personerna ska utsättas för våld. Åtskilliga medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen har hängts ut på den olagliga sidan.

Verksamheten är uppenbart kriminell eftersom den bland annat bryter mot den svenska datalagen, EU:s motsvarande lagar, och i många fall även utgör förtal av de drabbade individerna. AFA driver officiellt sin verksamhet från Cypern.

Företaget på Cypern som driver AFA:s olagliga sida heter PrivActually Ltd och har organisationsnummer [CY]HE315865, på adressen Arch. Makariou III, 42E, Postnummer 1065, med telefonnumret +1.4259064769, i huvudstaden Nicosia. Företaget är kund hos Internetstiftelsen i Sverige, IIS.

Hemsidans webbhotell skyddas av proxyföretaget Cloudflare genom piotr.ns.cloudflare.com och mira.ns.cloudflare.com. Registraren som administrerar domännamnet är det tyska företaget EPAG Domainservices GmbH i Bonn och nås på epostadressen support@epag.de och telefonnumret +49.2283296840.

Trots all denna offentliga information om gruppen har den svenska regimens korrumperade poliskår aldrig gjort några försök att stoppa eller lagföra brottsligheten.

Medlemmarna i det kriminella AFA kan träffas personligen lördagen den 1 september kl 16:00-02:00 på kulturhuset Cyklopen i Stockholm, då våldsaktivisterna helt öppet firar sitt 25-årsjubileum.

Källa:
SVT samarbetar med kriminella AFA


  • Publicerad:
    2018-08-27 09:25