MASSINVANDRINGEN. Syriern Ayman Haj Hamndo har häktats på sannolika skäl misstänkt för grov våldtäkt mot barn mot en flicka i Tranemo.

Sent på lördagskvällen den 5 maj rapporterade systemmedia om att en flicka samma kväll ska ha blivit våldtagen utomhus någonstans i Tranemo Kommun och att en man hade gripits misstänkt för brottet. Onsdagen den 9 maj beslutade Borås tingsrätt att mannen, syriern Ayman Haj Hamdo (20020130-5513), skulle häktas på sannolika skäl misstänkt för grov våldtäkt mot barn.

Senare rapporterade systemmedia att de båda var bekanta med varandra sedan tidigare. Av häktningsframställan framgår nu att Haj Hamdo är registrerad i Sverige som 16 år gammal. Vilken etnicitet flickan har är inte känt, men enligt systemmedia är flickan under 15 år.

När rubriceringen grov våldtäkt mot barn används brukar det innebära att gärningsmannen använt våld, om fler än en deltagit i övergreppet eller om gärningsmannen visat särskild hänsynslöshet eller råhet. Inga fler är misstänkta för brott, varför våld eller särskild hänsynslöshet/råhet är troligt.

Ursprungligen publicerad på Informationskriget.se.

Källa:
Häktningsframställan Borås TR B1554-18


  • Publicerad:
    2018-05-11 14:30