Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

13-årig flicka våldtogs så underlivet brast

17-årig syrier står åtalad Åklagaren yrkar inte på utvisning vid fällande dom.

Polisfoton på Damir-Al Ali

Syrier får skadestånd efter kidnappningsvåldtäkt

Damir Al-Ali får nästan en miljon i skadestånd Kidnappade kvinna i 17 timmar Våldtog henne under vapenhot.

Syrisk man åtalas för överfallsvåldtäkt i Kristinehamn

INRIKES. En man från syrien åtalas nu för en överfallsvåldtäkt som skedde i Kristinehamn i somras. Under samma kväll ska han också ha överfallit en annan ung kvinna som lyckades ta sig därifrån.

Putin: Det är dags att alla syriska flyktingar reser hem

UTRIKES. Den ryska presidenten uttrycker att det är dags för alla miljoner syrier att återvända hem till Syrien igen, eftersom landet har stabiliserats.

Syrisk man får 40 timmars samhällstjänst efter försök till barnvåldtäkt

MÅNGKULTUREN. En syrisk man boende i Timrå har dömts till 40 timmars samhällstjänst efter att ha kidnappat och försökt våldta en 9-årig flicka. Redan samma dag utförde han ett till sexualbrott.

Löfven poserar med våldtäktsmisstänkt invandrare

MÅNGKULTURVURMARNA. Löfven gillar att posera med invandrare. När dessa senare visar sig vara inblandade i olika sexualbrott, som var fallet med till exempel den kände asylaktivisten Arif Moradi, så ser det inte längre lika bra ut. Nu verkar allt upprepa sig ännu en gång.

Två syrier höll kvinna fången i bil och våldtog henne

MASSINVANDRINGEN. Två syrier häktades misstänkta för att ha hållit en kvinna fången i en bil där de rånade, dödshotade och våldtog henne.

Syrier häktad för grov våldtäkt mot barn i Tranemo

MASSINVANDRINGEN. Syriern Ayman Haj Hamndo har häktats på sannolika skäl misstänkt för grov våldtäkt mot barn mot en flicka i Tranemo.

Syriern Ahmad Araj våldtog 12-årig flicka

STENUNGSUND. Han uppgav att han inte förstod att det var olagligt att dra in en 12-årig flicka på en toalett och genomföra ett samlag med henne. Nu döms syriern för våldtäkt mot barn, men får bara sex månader sluten ungdomsvård och blir inte utvisad.

Statistik slår hål på myten om högutbildade flyktingar!

MASSINVANDRING. Det är inte sällan man får höra att majoriteten av de så kallade flyktingarna är högutbildade. Gärna vetenskapsmän, läkare, jurister och arkitekter. Ny statistik från Norge slår dock än en gång hål på myten om högt utbildade asylsökare.

SVT skriver att utbildningsnivån är högre hos invandrande syrier – jämför med arbetslösa i Sverige

STATISTIKMYGEL. En ”rekordstor ström av akademiker” kommer nu till Sverige enligt SVT. Enligt SVT och AMS ska dessa vara mer utbildade än svenskar.