Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Plakatuppsättning i Tranemo kommun

Under kvällen sattes plakat upp i Länghem, Tranemo kommun. Plakaten informerade invånarna om det brutala massmord som de allierade makterna utsatte den civila befolkningen i Dresden för. Vill du veta mer om denna historiska händelse så klicka här.

Studiecirkel i Tranemo kommun

Kvällen den 21/1 samlades kamrater norr om Tranemo för studiecirkel. Efter lite fika och småprat så var det dags, och kvällens ämne var förhörsteknik. Vi gick igenom hur man agerar innan, under och efter ett polisförhör. Vad man behöver säga och vad man absolut inte behöver säga. Aktiviteten var mycket uppskattad. Bor du i Tranemo […]

Klistermärkesuppsättning i Tranemo kommun

Under kvällen den 14 januari sattes det upp flera klistermärken runtomkring centrala Länghem. Aktiviteten flöt på felfritt och mer propaganda kommer sättas upp just här. Bor du i Länghem och vill komma i vara med på nästa aktivitet? Skicka då in en ansökan så syns vi snart!

Uppmaning till vit ungdom i Sjuhärad

Under helgen vecka 1 sprejades ett kraftfullt och viktigt budskap upp runt skolor i Sjuhärad trakten. Det finns nog inga skolor idag som sluppit undan mångkulturens destruktiva makt. På Sjuhärads skolor, från mellanstadiet till gymnasiet, förekommer det droger, sexuella trakasserier, gängslagsmål och mer och mer antivit mobbning. Denna aktivitet gjorde vi därför just för dig, […]

Plakatuppsättning i Tranemo kommun

Kvällen den 13e december så sattes det upp ett flertal plakat runt omkring Limmared. Vill du delta nästa gång? Skicka in en ansökan och delta i en folkgemenskap du inte finner någon annan stans!

Nationalsocialistisk upplysning i Tranemo kommun

Under kvällen den 6/12 så passade medlemmar på att informera invånarna i Tranemo om det enda sunda alternativet i detta dekadenta samhälle – Nordiska Motståndsrörelsen! Klistermärken sattes upp vid Tranemo gymnasiet, vid Willys och runt omkring lokalen där tidningen STT har sitt kontor. Aktiviteten flöt på utan problem och mer aktiviteter är planerade runtomkring Tranemo. […]

Banderolluppsättning i Tranemo

Tidigt morgonen den 17/11 sattes en banderoll upp på bron i närheten av Tranemo. Fler kommer inom kort, så håll utkik ni som bor i närheten eller har vägarna förbi! Tranemo kommer snart få sig ett gigantiskt lyft och bli en nationalsocialistisk zon. Så ett meddelande till er homolobbyister och rödingar – er kulturmarxistiska skittid […]

Klistermärkesuppsättning i Tranemo kommun

Under kvällen den 22/9 satte en kamrat upp en större mängd klistermärken runt omkring i Limmared. Aktiviteten flöt på bra i det sköna höstvädret. Anslut till Nordiska motståndsrörelsen och kämpa aktivt för en förändring!

Homolobbyn upprörs efter antipedofilaktion – kräver mer skydd

HOMOLOBBYN. Efter en aktion där en docka föreställande en pedofil hängts upp i en snara i västgötska Tranemo har homolobbyn fått nog. Nu kräver man extra skydd av samhället för sin subversiva verksamhet.

Avslut på Pride i Tranemo

För att avsluta spektaklet Pride i Tranemo så bestämde sig några autonoma nationalsocialister för att göra en symbolisk aktion mot homolobbyn, vilken har starka kopplingar till pedofili. En docka i mänsklig storlek byggdes – som fick personifiera homolobbyn – och med prideflagga i handen hängdes den upp i en snara. Homolobbyn kommer aldrig accepteras och […]

Tranemo visar motstånd – Krossa homolobbyn!

Kvällen den 21/5 befann sig kamrater i Tranemo för att visa befolkningen att RFSL:s spektakel inte är välkommet. Banderoller sattes upp vid infarter och vid en bro. Väl på bron visade trafikanterna sin uppskattning genom att glatt tuta på aktivisterna.

Syrier häktad för grov våldtäkt mot barn i Tranemo

MASSINVANDRINGEN. Syriern Ayman Haj Hamndo har häktats på sannolika skäl misstänkt för grov våldtäkt mot barn mot en flicka i Tranemo.

Flygblad utdelade i Tranemo

Delar av Kampgrupp 701 spred den 8/10 information om globalisterna i Tranemo. Det kom upp en hel del klistermärken med och allt gick bra.