Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Judiska Expressen hänger ut 17 nationalsocialister efter orwellianskt åtal

LÖGNPRESSEN. Åklagare Jonas Martinsson har väckt åtal mot 17 personer som deltog på Nordiska motståndsrörelsens tillståndsgivna demonstration i Göteborg förra året. Tack vare det orwellianska åtalet som rör ”hets mot folkgrupp” och våldsamt upplopp väljer den judiska tidningen Expressen att hänga ut de misstänkta med namn och bild.

Domen mot “motdemonstranterna” den 30 september har fallit

30 SEPTEMBER. Under måndagen föll domen över de vänsterextremister som ställde till med kravaller under Motståndsrörelsens demonstration den 30 september.

Erik Nords budskap: “Blir det för likt Tredje riket griper vi er”

30 SEPTEMBER. Nordfront kan nu avslöja att Göteborgspolisen har för avsikt att kraftigt försöka begränsa Motståndsrörelsens yttrande- och demonstrationsfrihet med hjälp av en tjugo år gammal dom från Högsta domstolen.

Poliskälla: Rikspolischefen nu inblandad i polisens planering!

30 SEPTEMBER. Göteborgspolisen har körts över inför Motståndsrörelsens demonstration i Göteborg. Dan Eliasson och polisens NOA-grupp har ”tagit över polisens planering”, säger en poliskälla till Nordfront.

Polischef till media: Vi kan inte avslå Motståndsrörelsens ansökan och skylla på att det kan bli bråkigt

GÖTEBORG. Polischefen Erik Nord står fast vid att mötesfriheten för Motståndsrörelsen inte kommer inskränkas. Dessutom så säger han att parollen inte är olaglig, något som media velat få det till.

Polisen: Motståndsrörelsens demonstrationer är lugna – det är vänstern som stör ordningen

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. I en intervju med Sveriges radio erkänner Göteborgs polischef att Nordiska motståndsrörelsens demonstrationer inte stör ordningen utan att det är vänsterextremister som startar upplopp och kaos. Polisen lovar också att Motståndsrörelsen kommer beviljas demonstrationstillstånd.