Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Macron bjuder in illegala anhöriginvandrare – till Storbritannien

”Macron Brexit-bestraffar” ”Taktiskt drag inför franska presidentvalen”.

Israels utrikesminister försvarar den judiska etnostaten

ISRAEL. Israels regering har misslyckats med att förlänga den lag som tidigare har försvårat anhöriginvandring från Palestina. Utrikesministern Yair Lapid försvarar lagen med att Israel måste ha en judisk majoritet.

Migrationsverket: Ändra lagförslaget så att fler får uppehållstillstånd

FOLKUTBYTET. Regeringens kompletteringar gjorde Migrationskommitténs migrationsbetänkande ännu ”lite mer inkluderande”. Nu har även Migrationsverket lagt fram ändringsförslag – i samma riktning.

Systematisk och grov brottslighet kring “brukarimporten”

FOLKUTBYTETS PROFITÖRER. En läckt rapport från Migrationsverket sammanlänkar ett stort assistansbolag med grov brottslighet. En kommande rapport från Nationella Underrättelsecentret avslöjar att mönstret är förhärskande inom branschen.

Hårdare försörjningskrav för invällare – ett spel för gallerierna

INRIKES. Migrationskommittén signalerar skärpning av försörjningsplikten för ”anhöriginvandrare”. S och M oskadliggör reformen med undantag.

Gislaveds kommun bygger röda stugor åt migrantfamiljer

FOLKUTBYTET. I småländska Gislaved står nu sju nybyggda vinterbonade fritidshus i form av röda stugor med vita knutar färdiga. De är avsedda för så kallade ensamkommande flyktingbarns ”återfunna” familjer som kommer till vårt land genom anhöriginvandring.

Gränskontrollerna förlängs återigen

INRIKES. Den 11 februari löper tiden ut för de  tillfälliga gränskontrollerna som infördes den 12 november 2015. Regeringen väljer nu att ännu en gång förlänga kontrollerna.