Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Åsa Linderborg attackerar romantiseringen av gangsterrap

SKRÄPKULTUR. Åsa Linderborg förklarar för P1 att invandrade gangsters inte har något gemensamt med den svenska arbetarklassens ofta hårda levnadsförhållanden.

Åsa Linderborg om regeringens förslag att förbjuda åsikter: “Ett paradis för slöhögar”

DEBATT. ”Efterkrigstidens största inskränkningar av de demokratiska fri- och rättigheterna”, kallar Åsa Linderborg regeringens förslag att förbjuda ”rasistiska organisationer” och revisionism.

Åsa Linderborg om rastafariministern: “Provokation mot alla som vill ha kunskap, intellektualitet och nyfikenhet i kulturen”

KULTUR. Aftonbladets kulturchef Åsa Linderborg är inte nöjd med utnämningen av Amanda Lind som ny kulturminister. Hon menar att Miljöpartiet använder kulturpolitiken som ett ideologiskt verktyg och fruktar nu att Lind kommer ha samma agenda som Alice Bah Kuhnke.

“Vad har Annie Lööf i kikar’n?”

REGERINGSBILDNINGEN. Annie Lööf vänder kappan efter vinden från dag till dag. Vilka dolda planer bär hon på?

Åsa Linderborg kritiserar Bonniers censurhets

CENSUR. Aftonbladet-skribenten Åsa Linderborg tar nu bladet från munnen och kritiserar den judiska Bonnier-klanens försök att strypa yttrandefriheten i Sverige.

Åsa Linderborg kritiserar “antirasisternas” försök att strypa yttrandefriheten

MEDIA. I måndags genomförde Publicistklubben en debatt om Nya Tider, Bokmässan och Vávra Suks ”debatt” med Henrik Arnstad.

Åsa Linderborg (☭): Svenska män som angriper kriminella invandrare är råttor

MEDIA. Åsa Linderborg gick igår till hätskt angrepp mot det medborgargarde bestående av huliganer och nationella som tillrättavisade kriminella invandrare i centrala Stockholm i fredags.

Åsa Linderborg vill att polisen ska skjuta Motståndsrörelsens aktivister

KOMMENTAR. Psykopaten Åsa Linderborg verkar i en artikel mena att polisen ska skjuta Motståndsrörelsens aktivister när dessa delar ut flygblad och blir angripna av Linderborgs meningsfränder.