Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

BBC stänger av sex reportrar på grund av deras åsikter

Har uttryckt propalestinska åsikter på sociala medier Kan vara brott mot BBC:s påstådda ”partiskhet”.

Twitter och BBC i konflikt om märkning

Märktes med ”regeringsfinansierad media” Mediebolaget rasar.

Nordkorea tar upp kampen mot globalistisk påverkan på kulturen

ASIEN. Med en ny lag försöker Nordkorea att begränsa kulturella influenser från Sydkorea, som ses som dekadenta och borgerliga. Användandet av sydkoreansk slang eller innehav av Hollywoodfilmer kan resultera i fängelse – eller dödsstraff.

Australien ändrar sin “alltför vita” nationalsång

ANTIVITHET. När Australien ändrar texten i sin nationalsång – för att den inte är ”tillräckligt inkluderande” – så sammanfattas ett år med antivit censur världen runt.

Patriotiska britter fick BBC att backa

UTRIKES. När BBC hotade med att ta bort klassiska sånger som ”Rule Britannia” från den patriotiska tillställningen the Proms utlöstes en proteststorm bland britterna. Efter att över 100 000 personer undertecknat en namninsamling tvingades det vänsteraktivistiska public service-företaget att backa.

BBC: Den klassiska sången Rule Britannia “är densamma som nynazister som sjunger om gaskammare”

KULTURMARXISM. BBC strök den klassiska patriotiska sången Rule Britannias text från sin promenadkonsertsfinal. Programproducenten Cat Lewis jämför texten i sången med ”vulgärnynazism”.

BBC:s faktakoll tvingas erkänna: 447 mord och mordförsök utförda av invandrare i Tyskland 2017

MÅNGKULTUREN. Storbritanniens public servicebolag BBC försökte avslöja ett påstående från tyska partiet Alternativ för Tyskland om invandrares mördande. Faktakollens uppsåt att avslöja partiets ”rasism” misslyckades.

Brittisk prins gifter sig med mulatt – BBC hyllar rasblandning

FOLKUTBYTET. Efter att Storbritanniens prins Harry valt att gifta sig med en mulatt passar det statliga nyhetsbolaget BBC på att propagera för rasblandning.

BBC anklagas för “antisemitism” efter att ha sagt att judar är förmögna

STORBRITANNIEN. Det brittiska public service-företaget BBC anklagas nu för ”antisemitism” efter att ha konstaterat att det bor många förmögna judar i två brittiska bostadsområden.