Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.
polisbil

Försvunnen taxichaufför hittades hängd

Hittades i naturreservat Fyra ungdomar häktade misstänkta för mord.

Ung kvinna mördad på vårdboende

Grannarna protesterade mot det nyöppnade LSS-boendet Mordoffret ska ha misshandlats tidigare på jobbet.

Militärens pansarfordon stals – nycklarna förvarades i närheten

INRIKES. Det har kommit nya uppgifter om de två pansarfordon som förra veckan stals från ett av Försvarsmaktens förråd i Enköping. Bilarna stod parkerade utanför militärens område och startades med hjälp av nycklar som förvarades i närheten.

Två pansarfordon stulna från Försvarsmaktens förråd i Enköping

INRIKES. Under onsdagseftermiddagen upptäcktes att två tunga bepansrade terrängbilar stulits från ett av Försvarsmaktens förråd i Enköping. Ett av fordonen återfanns under torsdagsförmiddagen.

Rasfrämling våldtog flicka – fick tre månaders fängelse och gruppterapi

INRIKES. Den 18-årige turken Ahmet Koyuncu döms till tre månaders fängelse efter att ha våldtagit en flicka i sin bil. ”Varför gråter du?”, ska han har frågat mitt under våldtäkten, för att sedan fortsätta övergreppet.

Rasfrämling begick övergrepp mot 11-årig flicka

MÅNGKULTUREN. En rasfrämling dömdes till fängelse för övergrepp han begått mot sin flickväns 11-åriga dotter.

Den misstänkta våldtäkten i Enköping förra sommaren

MÅNGKULTUREN. Mannen som greps och anhölls misstänkt för våldtäkten i Skolparken förra sommaren var en halvthailändare. Knappt tre månader senare lade åklagaren ned utredningen.

Mohamad kontaktade Informationskriget

LÄSARBREV. En missnöjd Mohamad, nyligen dömd för underlåtenhet att avslöja våldtäkt mot barn efter att ha stått och sett på när en 14-årig flicka våldtogs av hans två vänner, kontaktade här om dagen Informationskriget.

Yaser Subhi döms för våldtäkt mot barn

VÅLDTÄKTSTSUNAMIN. Den 14-åriga flickan menar att både Yaser och Thibault våldtog henne, men tingsrätten dömer bara den den förste för grov våldtäkt mot barn medan den andre frias helt.

Svenskar blir utan bostäder när invandrare tar plats i Enköping

MASSINVANDRINGEN. Väntan på en lägenhet för de som stått i bostadskö i Enköping kan bli lång, detta då kommunen vill lägga beslag på alla lediga lägenheter och ge till utlänningar.