Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Rishi Sunak blir premiärminister i Storbritannien

Första icke-vita premiärministern i Storbritannien Arbetat på Goldman Sachs och mäktiga kontakter i Indien.

Judisk finansbank slutar göra affärer med homogena företag styrda av vita heterosexuella män

JUDISK MAKT. Investmentbanken Goldman Sachs slutar finansiera företag som inte har kvinnor eller mångfaldspersoner i ledningen.

Malaysia åtalar den judiska banken Goldman Sachs

BANKVÄLDET. Storbanken Goldman Sachs miljardbedrägerier leder till åtal.

Goldman Sachs-chefens assistent hoppade från 33:e våningen på anrikt hotell

JEW YORK. Nicolas DeMeyer skulle i tisdags erkänna sig skyldig till stöld av hundratals dyra vinflaskor som tillhörde nuvarande Goldman Sachs-chefen. Istället för att dyka upp i rätten föll han mot en blodig död.

Trump släpper ny antiglobalistisk kampanjvideo

USA. Med bara dagar kvar till det amerikanska presidentvalet släpper den republikanske presidentkandidaten Donald Trump en ny kampanjfilm med ett starkt antiglobalistiskt budskap.

Video: Hillary Clinton vägrar svara på frågor om Goldman Sachs

USA. I samband med ett evenemang där Hillary Clinton försökte samla in pengar till sin presidentvalskampanj ignorerade hon helt och hållet frågor från en journalist om hur mycket pengar hennes svärson tagit emot från den judiska finansbanken Goldman Sachs.

Judisk bank breddar verksamheten

USA. På grund av dålig lönsamhet har nu investmentbanken Goldman Sachs skapat en ny internetbank för småsparare vid namn GS Bank.

Judiska Goldman Sachs vinnarna av finanskrisen

VÄRLDEN. Spåren efter den stora finanskrisen 2007 sitter fortfarande kvar i de globala bankerna runt om i världen. Men den stora vinnaren på alla plan är Goldman Sachs. Deras aktie har sedan 2008 stigit med 170 procent.