Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Myndigheter och kändisar trollade av “mvh NMR”-brev

FAKE NEWS. Simon Holmqvist skriver om en av den svenska polismaktens mer bisarra drag, där man enligt lögnpressen har börjat att utreda Nordiska motståndsrörelsen för ett antal så kallade hotbrev. Breven har skickats till diverse kändisar och åklagare och innehåller samtliga meningen ”Vi vet var du bor /mvh NMR”.

Feminist fick 200 000 skattekronor för att “granska” Region Skånes hemsida

FEMINISM. Region Skåne har betalat en ökänd vänsterfeminist för att “utvärdera” deras hemsida skane.se. Hon kom bland annat fram till att det fanns för många leende kvinnor på hemsidan och att den är för saklig och informativ.

Hög kostnad för könsneutrala toaletter i Luleå

KULTURMARXISM. Rättvisepartiet Socialisterna anser att det i Luleå finns så många könlösa människor att alla kommunens lokaler måste förses med ”könsneutrala toaletter” åt dessa. Endast Moderaterna yrkade avslag på förslaget när det visade sig att det kunde kosta uppåt 50 miljoner kronor.

Galna invandrare protesterar genom att sy ihop sina munnar

INVANDRING. Efter att ha fått vänta i sex dagar på att få korsa gränsen mellan Grekland och Makedonien har ett antal invandrare blivit hysteriska. Vissa demonstrerar och hungerstrejkar och ett antal har tagit till en väldigt absurd protestmetod – de syr ihop sina egna munnar.

Kvinnopöbel stormar butik när H&M släpper nya kläder

KONSUMISM. Förra veckan började det svenska klädföretaget H&M sälja en ny klädkollektion av det franska modehuset Balmain.