Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Rasmus Paludan: “Svenska polisen är islams lakejer”

MÅNGKULTUREN. Den danske partiledaren anser att islam håller på att ta över Sverige. Muslimer håller med, och med ökad rasfrämmande invandring skyndas folkutbytet på.

SVT: “Islamofobi är normaliserat”

LÖGNPRESSEN. ”Häpnadsväckande” enligt SVT:s expert. I rasande fart har islamofobin normaliserats i Sverige. Men enligt SVT kan utvecklingen vändas genom att öka antalet muslimer i Sverige.

Yair Netanyahu tillfälligt avstängd från Facebook

NÄTHAT. Sara och Benjamin Netanyahus son får ett milt straff för sitt muslimhat.

PEGIDA bildar paneuropeiska alliansen “Fästning Europa”

INVANDRINGSKRITIK. Den tyska rörelsen PEGIDA har bildat en allians med en rad olika partier och organisationer i Europa. Alliansen heter ”Fästning Europa” och man planerar att hålla demonstrationer över hela Europa i början av februari.

Richard Dawkins försvarar islamkritik

MEDIA. Evolutionsbiologen och ateisten Richard Dawkins har länge varit en kritiker av kristendom men har på senare år allt mer börjat angripa islam.

Pegida höll stor jubileumsdemonstration i Dresden

TYSKLAND. Under måndagen demonstrerade 20 000 tyskar med Pegida i Dresdens centrum ett år efter rörelsens grundande i oktober 2014. På andra platser i staden befann sig ca 14 000 motdemonstranter under parollen ”hjärtlighet inte hat”.

Ökande islamofobi i Frankrike enligt muslimerna

FRANKRIKE. Misstänksamheten mot muslimer har ökat efter attacken mot satirtidningen Charlie Hebdo i januari i år. Det menar i alla fall muslimerna själva.

Vilks debatterar i Göteborg

YTTRANDEFRIHET. Den islamkritiske konstnären Lars Vilks kommer med största sannolikhet att få debattera yttrandefrihet på ett debattmöte arrangerat av Ung Pirat i Göteborg. Enda problemet är att polisens säkerhetskrav och villkor måste kunna uppfyllas.