MÅNGKULTUREN. Den danske partiledaren anser att islam håller på att ta över Sverige. Muslimer håller med, och med ökad rasfrämmande invandring skyndas folkutbytet på.

Den danske partiledaren Rasmus Paludan. Foto: ©News Øresund–Johan Wessman (CC BY 3.0).

Den svenska Polismyndigheten har inlett en så kallad särskild händelse mot partiledaren för det danska partiet Stram Kurs, Rasmus Paludan. Det rapporterar Samhällsnytt. 

Anledningen till Polisens utredning mot dansken är att hans parti Stram Kurs aviserat att i nästa vecka utföra islamkritiska demonstrationer med koranbränning i flera av Stockholms invandrartäta och så kallat ’utsatta’ områden – det vill säga områden som utsätter svenskar och Sveriges nation för socioekonomiska och kriminella problem.

Polisen avsätter stora resurser för satsningen att hindra yttrandefriheten på gatan, skriver Samhällsnytt.

I ett samtal med nättidningen säger Paludan att den svenska polisledningen är islams lakejer.

Paludan säger också att de inte kan stoppa människor från att använda grundlagsskyddade rättigheter som yttrande- och mötesfrihet:

— Jag kommer demonstrera även utan tillstånd. Det är inget brott. När den svenska polisledningen är islams lakejer måste man vara försiktig och jag måste nog komma till Stockholm på ett hemligt sätt. Sedan måste man göra snabba demonstrationer i Rinkeby och på andra ställen så att svenska polisen, därför att de inte är särskilt snabba, inte hinner ta fast mig innan jag har tagit mig till nästa ghetto, säger Rasmus Paludan till Samhällsnytt.

”Snart vänta bara insh’Allah
Efter att medlemmar ur partiet Stram Kurs hade bränt och spelat fotboll med koranen i Malmö utbröt sista helgen i augusti våldsamma kravaller i stan. En muslimsk kvinna filmades när hon hetsade upp ett gäng och kritiserade polisen för att skydda demonstranter från den rasfrämmande mobben.

— Om de inte vill ha islam, varför tog de hit oss, fähundarna? skriker hon.

Senare bjöds kvinnan in till SVT för att få försvara sina uttalanden och berätta att muslimer har känslor.

Den 16-årige afrikanen och muslimen Hamed Diakite i Falköping som i sociala medier har över 14 000 följare och öppet propagerar för ett maktövertagande i Sverige, upprepar i en vida spridd video meningen ”insha’Allah”, vilket betyder om Allah vill.

— Snart vänta bara insha’Allah, säger den militanta unge islamisten när han hotar med islams övertagande av Sverige. Han ber också Allah att skydda ”dem” (muslimerna) från allt ”ont” och allt annat som är ”haram”.

Befolkningsutbytet snabbas på
Den stora invandringen till Sverige fortsätter, skriver Kent Ekeroth. Under innevarande årets åtta första månader har Migrationsverket beviljat över 60 000 uppehållstillstånd. Det motsvarar en medelstor stad i Sverige. Om detta tempo fortsätter året ut, kommer Sveriges regering att ha skänkt nära 85 000 uppehållstillstånd när året är slut.

År 2002 fanns det enligt statistiken 8 940 788 invånare i Sverige. Av dessa var tolv procent utrikes födda, sex procent av de som föddes hade en utrikes född förälder och 79 procent hade föräldrar som var födda i Sverige, vilket inte innebär att alla dessa inrikes födda föräldrar tillhörde nordisk eller europeisk ras.

År 2018 hade befolkningen ökat till 10 230 185 personer varav 19 procent var födda utomlands; 7,5 procent var födda till en utrikes född förälder och 68 procent födda till två inrikes födda föräldrar.

Om man tittar på siffrorna för barn mellan noll och fjorton år är siffrorna ännu mer dramatiska.  I denna grupp med 1 819 729 barn är bara 62 procent födda till två inrikes födda föräldrar, skriver Ekeroth.


  • Publicerad:
    2020-09-06 10:35