Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Åkesson vill kartlägga muslimer i Sverige

Vill kartlägga strömningar inom islam Vill gå i samma fotspår som flera länder i Europa.

Den salafistiska jättemoskén i Karlstad byggs – kommunen kör över svenskarna

MÅNGKULTUREN. Bygglovet avslogs efter engagerat svenskt motstånd. Men nu trixar Karlstad med regelverket för att den ska kunna byggas.

Muslimer rullade ut bönemattor på gågatan i Malmö – för att lugna stämningen bland de egna

MÅNGKULTUREN. Muslimer i Malmö säger att alla måste förstå att de är svenskar. De känner sympati med alla muslimer.

Rasmus Paludan: “Svenska polisen är islams lakejer”

MÅNGKULTUREN. Den danske partiledaren anser att islam håller på att ta över Sverige. Muslimer håller med, och med ökad rasfrämmande invandring skyndas folkutbytet på.

Antimuslimska protester i Oslo ledde till konfrontationer mellan polis och motdemonstranter

NORGE. SIAN rev ut sidor ur Koranen framför Stortinget.

Klart för jättemoské i värmländska Karlstad

KARLSTAD. Nu har klartecken för en jättemoské i Karlstad getts. På onsdagen beviljades bygglov för det kontroversiella bygget.

Fler slöjbärande poliser ska lockas till poliskåren

FOLKUTBYTET. 24-åriga polisaspiranten Noor Hamza Al-Hussein i Örebro känner sig unik, men ska bereda vägen för fler muslimska poliser i Sverige.

Centern utbildar rasfrämlingar att bli politiker – på arabiska

MÅNGKULTUREN. Centerpartiets politikerskola i Nybro startade i veckan. Den hålls på arabiska.

Islamistledare i Umeå greps av Säpo

INRIKES. Säkerhetspolisen har gjort ytterligare ett tillslag mot den av regeringen stödda islamismen i Sverige. Det är det andra tillslaget på kort tid och kan innebära att Sveriges finansiering och skyddande av terrorister kan vara på väg att omprövas.

Främlingar flyttar fram sina positioner: Böneutrop i Karlskrona och ny jättemoské i Alvesta

ISLAMISERINGEN. Muslimska främlingar flyttar allt mer fram sina positioner i Sverige. Karlskrona tillåter nu ljudförstärkta islamutrop och en ny stor moské ska byggas i Alvesta.

Toblerone har blivit halal

ISLAMISERING. Den populära chokladen Toblerone har i tystnad blivit halalcertifierad. Oavsett var i världen man köper Toblerone, stöder man numera islamisk halalslakt.

Saudiarabien finansierar religiösa skolor i Sverige

SKOLA. Det finns ett okänt antal friskolor finansierade av Saudiarabien. Regeringen vill stoppa religiösa friskolor, utom judiska.

Engelska förorten Savile Town snart 100 procent muslimsk

STORBRITANNIEN. Den engelska förorten Savile Town i Dewsbury ville vara mångkulturellt, men snart är alla invånare där muslimer och mångfalden är kanske mer avlägsen än någonsin tidigare.

Erdoğan invigde Kölns nya stora moské

ISLAMISERINGEN. Nu har en av Europas största moskéer öppnats mot lokalbefolkningens vilja. Moskén är en freds- och krigssymbol.

Köpenhamns imam uppmanar till muslimsk invasion av Europa

FOLKUTBYTET. Erövringen av Europa är den slutliga lösningen för muslimerna, efter etablerandet av ett kalifat och elimineringen av den judiska församlingen. Detta förklarade Köpenhamns imam Mundhir Abdallah.

Grannar överklagar muslimska böneutrop

INRIKES. Två grannar överklagar beslutet om muslimska böneutrop i Växjö.

Majblomman i “burkiniskandal” – nu har generaldirektören uttalat sig

ISLAMISERINGEN. Efter en kritikstorm mot utlåningen av burkinis till muslimska skolflickor backar nu Hässleholms kommun medan Majblomman står fast vid att det var ett bra beslut.

Imam förklarar vikten av att dölja islamiseringen av Europa

FRÄMLINGSINVASIONEN. En imam pratar i en läckt video om vikten av att dölja den islamistiska erövringen av Europa.

Turkar demonstrerade i Tyskland

TYSKLAND. Under gårdagen samlades cirka 50 000 supportrar till Turkiets president Erdogan och hans regim i Köln för att visa sitt stöd. Det viftades med turkiska flaggor och ”Allahu akbar” skanderades av demonstranterna.

Turkiet, Erdogan och Neo-ottomanismen

TURKIET. Just nu pågår förhandlingar mellan EU och Turkiet, med deras president Erdogan i spetsen, för att lösa ”flyktingkrisen” och minska inflödet av främlingar till Europa. Men vem är egentligen denne Erdogan som EU vill sluta överenskommelse med och vilka idéer är det som driver honom och Turkiet?

Turkiet: “Ifall EU inte levererar har vi andra alternativ”

TURKIET. Förhandlingarna mellan EU och Turkiet som syftar till att minska inflödet av ”flyktingar” till Europa tycks bli allt hårdare. Angela Merkel menar att man behöver mer tid, medan Turkiet låter hälsa att man har ”andra alternativ” ifall EU inte går med på deras krav.

London får muslimsk borgmästare

LONDON. Under torsdagen har det hållits borgmästarval i London och pakistaniern och Labour-kandidaten Sadiq Khan har tagit hem omröstningen och blir därmed den förste muslimen att bli borgmästare i en större europeisk stad.