Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Rasfrämmande maffiaklaner väljer Sverige för bidragen

FOLKUTBYTET. Rasfrämmande klaner håller Sverige i ett järngrepp. När klansystem överförs till vita länder med hög nivå av social tillit, muterar de till organiserad brottslighet.

NOA: “Den kriminella gängkulturen har uppstått i Sverige”

KLANSAMHÄLLET. Enligt Polisens nationella operativa avdelning finns tre typer av kriminella organisationer. En av dem har uppstått i Sverige, hävdar de.

Boverket: “Förödande att kommuner betalar svarta hyror”

INRIKES. Enligt Boverket är det ett mycket stort problem att kommuner betalar ut försörjningsstöd till svarta andrahandslägenheter.

Rasfrämmande riksdagsledamöter tillhör kriminella klaner

KLANSAMHÄLLET. Fyra rasfrämmande riksdagsledamöter i Sverige tillhör kriminella klaner, enligt en hittills hemlig polisrapport.

Södertäljes kommunordförande vägrar prata om klaner

KLANSAMHÄLLET. Boel Godner (S) kan inte uttala sig om rikspolischefens uppgifter om kriminella klaner stämmer, men hon vägrar göra skillnad på ”folk och folk”.

Nyamko Sabuni (L): “Det är inget fel på klaner”

KLANSAMHÄLLET. Ledaren för Liberalerna vill inte att klaner utpekas i debatten om den kraftigt ökade kriminaliteten i landet, för hon tillhör själv en av klanerna som är en del av problemet.

KD-riksdagsledamoten Robert Halef kopplas till kriminell klan i hemlig rapport

INRIKES. I en hemlig rapport pekas nu fyra riksdagspolitiker, däribland den syrianske riksdagsledamoten Robert Halef (KD), ut för att ha nära band med en ökänd kriminell klan.

Polisen har upprättat nya klanregister för att bekämpa brottslighet

MÅNGKULTUREN. Zigenarregistret som Skånepolisen upprättade utsattes för hård kritik och zigenare fick stora ”skadeståndsbelopp”. Men nu upprättas nya klanregister.

Tre av ledarna för Södertäljenätverken gripna

MÅNGKULTUREN. Männen i Södertäljenätverken greps för grovt narkotikabrott och grovt vapenbrott.

Morgan Johansson (S) tror klanbrottsligheten minskar innan valet 2022

MÅNGKULTUREN. Brottsligheten ökar, men Socialdemokraterna sprider redan valpropaganda inför nästa val om att det ”snart blir bättre”.

Poliserna behöver själva alltmer skydd mot de rasfrämmande klanerna

MÅNGKULTUREN. Hotet från kriminella mot Sveriges poliser ökar alltmer. Nu behöver poliserna själva skydd mot de kriminella.

Polischef: 40 kriminella klaner har kommit till Sverige enbart för att begå brott

MÅNGKULTUREN. Det finns inget land i Europa som har lika stora problem som Sverige med kriminella klaner som vill ta över samhället. Problemen beror på invandringen.