Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Rasfrämmande politiker ljög om “hatbrott”

”HATBROTT”. Den rasfrämmande politikern skrev rasistiskt böghatarbrev till sig själv, polisanmälde ”hatbrottet” och postade brevet på sociala medier.

Moderaten Hillevi Engström får miljoner i “fallskärm”

KORRUPTION. Socialdemokrater och moderater är överens. Den stora klumpsumman Engström får kan visserligen ”sticka i ögonen, men det är så här det brukar gå till”, säger Upplands Väsby kommun.

Politikerlöner sänks efter S-förlust i Sollefteå

SOLLEFTEÅ. Efter att Socialdemokraterna kastats ut sänker nu kommunpolitikerna i Sollefteå sina löner. Detta efter att populistpartiet Västra Initiativet nu fått igenom sitt mångåriga krav.

VALFUSK i Kungälv!

KORRUPTION. I ett fall av uppenbart valfusk avslår Kungälvs kommun Nordiska motståndsrörelsens ansökan om att få sätta upp ett valtält i Västra parken. Kort därefter ansöker samtliga kommunfullmäktiges partier om samma plats och ger sig själva tillståndet!

Homosexuell politiker upprörd över ”diskriminerande” blankett 

INRIKES. En homosexuell politiker fick hem en blankett från skolhälsovården där han blev förskräckt över att de två alternativen för ”föräldrar” att fylla i benämndes som ”mamma” och ”pappa”.

Protester stoppade Nacka kommuns planerade boende för “flyktingbarn”

SALTSJÖBADEN. Boende i Saltsjöbaden har lyckats stoppa etableringen av ett boende för ”ensamkommande flyktingbarn” som Nacka kommun försökt starta upp i Villa Gadelius. Nu väljer kommunen att försöka placera nyanlända invandrarfamiljer i villan istället.