Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Transaktivist mordhotar kvinnor som försöker neka honom tillträde till damtoa

Kritikern: ”Kvinnor måste skyddas!” Oacceptabelt att de utsätts för fara genusideologins namn.

Fyra misshandlade och rånade ensam kvinna – två döms

Kan inte säga vem som gjort vad De två som grips med hennes ägodelar fälls.

Kalifornien: Ny lag kräver transor på kvinnofängelser

Lagen stipulerar placering efter ”upplevt kön” Undantag endast ”om uttalad grund föreligger för avslag av säkerhetsskäl”.

Ta ansvar för kvinnorna!

KVINNOFRÅGAN. Förra veckan frågade Nordfront läsarna hur vi ska bemöta hotbilden mot våra nordiska kvinnor. Mikael Karlsson delar med sig av sina tankar.

Utredningen kring gruppvåldtäkterna i södra Sverige går framåt

SEXUALBROTT. Utredningen går framåt kring den senaste tidens våldtäktsvåg som svept över Småland och Götaland. I en del av fallen har man ringat in gärningsmän och funnit teknisk bevisning.

Polis eftersöker kvinna som slogs blodig

INRIKES. Polisen söker fortfarande efter kvinnan som sågs blodig efter att ha skrikit på hjälp då hon höll på att bli våldtagen i Arvika.

Kvinna våldtogs på Uppsala resecentrum

UPPSALA. Den 25 mars i år blev en kvinna våldtagen på Resecentrum i Uppsala. Nu döms den våldsamma våldtäktsmannen för brottet.

10-årig flicka ofredad av främmande man

JÖNKÖPING. En flicka i tioårsåldern blev i förmiddags ofredad av en okänd man vid Attarpsskolan i Bankeryd. Polisen vill nu ha in tips från allmänheten om händelsen.

Mobiler utrustas med larmknapp efter våldtäktsvåg

INDIEN. Under de senaste åren har en våldtäktsvåg svept över Indien där kvinnor, i flera fall européer, våldtagits grovt. Nu kommer nya mobiltelefoner i landet att utrustas med en larmknapp för att ge kvinnor ökad trygghet.

Gravid kvinna rånad mellan Rinkeby och Tensta

STOCKHOLM. En gravid kvinna blev nyligen överfallen av fem ynglingar på en fotbollsplan mellan de mångkulturella stadsdelarna Rinkeby och Tensta.

Motståndsrörelsens nattvandringar i Östersund kritiseras av journalist

MEDIA. En journalist på Östersunds Posten uppmärksammar och angriper Motståndsrörelsens Näste 4 efter att de nattvandrat för att freda ortens kvinnor.

Flera överfall på kvinnor i Halland

HALLAND. Flertalet kvinnor har blivit överfallna och misshandlade i Halland. Överfall på kvinnor av det här slaget har tidigare varit ovanliga men sker nu på flera platser i Sverige, bland annat i Östersund.

15-årig flicka misshandlad i centrala Tranås

INRIKES. Under fredagskvällen misshandlades en ung flicka av en jämnårig pojke och en ung man. Flickan ska ha blivit dragen i håret och fått motta ett knytnävsslag i ansiktet.

Internationella kvinnodagen: En kvinnlig partimedlems tankar

PERSONLIGT. Idag är det den internationella kvinnodagen. En kvinnlig partimedlem resonerar därför i den här artikeln om jämställdhet, mångkultur och kvinnoförtryck.

Anställd inom kriminalvården sexofredade kollegor

INRIKES. En man anställd inom kriminalvården gav sig på kvinnor och ofredade dem både fysiskt och verbalt. Han slipper dock uppsägning och får bara tio dagars löneavdrag.