Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Fem rasfrämlingar arresterade för att ha bränt ner “flyktinglägret” i Grekland uppdaterad

FRÄMLINGSINVASIONEN. De numera hemlösa rasfrämlingarna vill resa längre norrut i Europa. Lokala tjänstemän på Lesbos kräver av regeringen att göra sig av med invadörerna. 150 forskare i Sverige kräver att ”flyktingarna” ska få komma hit.

Migranter från nerbrunnet läger protesterade på ön Lesbos – vill vidare in i Europa

FRÄMLINGSINVASIONEN. Under fredagen demonstrerade runt tusen migranter från det nerbrända lägret Moria på ön Lesbos mot att de inte får ta sig till det grekiska fastlandet för att sedan ta sig vidare in i Europa.

Tyskland tar emot 1 000 rasfrämlingar från Lesbos

FRÄMLINGSINVASIONEN. SVT ställer sig oförstående till varför rasfrämmande migranter stoppas av både grekisk lokalbefolkning och polis.

Illegala immigranter använder vandaliserad kyrka på Lesbos som toalett

GREKLAND. Invånarna på den grekiska ön Lesbos blir allt mer frustrerade över de illegala immigranter som bor på ön och som attackerar och vandaliserar öbornas kyrkor. Den kyrka som senast vandaliserades används nu som toalett av migranterna.

Arga greker hotade SVT: “Dra åt helvete!”

MEDIA. SVT ombads dra åt helvete när de besökte migrantkrisdrabbade Grekland.

Grekland: Anstormande främlingar vandaliserade ortodox kyrka

GREKLAND. Under måndagen förstörde en större grupp migranter en grekisk-ortodox kyrka på den grekiska ön Lesbos. Inredningen totalförstördes och migranterna valde också att kasta sten på den grekiska polisen.

Våldsamma protester i Grekland mot fler läger för illegala invandrare

GREKLAND. I natt skedde för andra natten i rad våldsamma sammandrabbningar mellan den grekiska befolkningen och polisen. Grekerna demonstrerade mot regeringens planer att bygga nya läger för illegala migranter på ön Lesbos.

Sosse efter ledsamt besök på Lesbos: “Skapa asylansökningssystem på Internet”

POLITIK. Efter att ha besökt den grekiska ön Lesbos och sett alla främlingar i så kallade flyktingläger blev den socialdemokratiske riksdagsmannen Magnus Manhammar ”arg, ledsen och förtvivlad”. Nu vill han göra det enklare att söka asyl i Europa genom exempelvis ett elektroniskt asylansökningssystem på nätet.

SD satsar miljoner på att minska invandringen

POLITIK. Det har under en tid delats ut flygblad på den grekiska ön Lesbos där invandrare uppmanas att överge tanken på att komma till Sverige. Sverigedemokraterna berättar nu att det är de som ligger bakom kampanjen och att man satsar miljoner på att minska invandringen.

SD-flygblad (?) sprids i Grekland – varnar för Sverige

GREKLAND. Flygblad sprids enligt uppgift på den grekiska ön Lesbos som varnar människor från att söka sig till Sverige. Flygbladen är enligt uppgift undertecknade av Sverigedemokraterna.

Syrier i masskravaller på ön Lesbos i Grekland

GREKLAND. Ön Lesbos har drabbats hårt av massinvandring av bland annat syrier som demonstrerar och startar kravaller då de anser att de inte får resa vidare till det grekiska fastlandet tillräckligt snabbt.