Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

”Miss Hitler” förväntas släppas från fängelset tidigt

Dömdes 2020 för ”medlemskap i förbjuden organisation” Vann skönhetstävling och poserade med hakkorsflaggor.

Medgrundare till National Action åtalad för terroristbrott

ANARKOTYRANNI. En medgrundare till den brittiska nationalsocialistiska grupperingen National Action åtalas för terroristbrott – för att ha fortsatt som medlem efter att organisationen förbjöds år 2016.

Storbritannien: Fem personer döms för medlemskap i terrorklassade National Action

STORBRITANNIEN. Fem personer har dömts för medlemskap i den förbjudna, nationalsocialistiska organisationen National Action.

Storbritannien gör det igen – terrorklassar icketerrorister

NWO. Storbritannien terroristklassar det libanesiska regeringspartiet Hizbollah.

Finlandsättling får åtta års fängelse i Storbritannien för innehav av en burk tårgasspray och två nationalistiska klistermärken

ÅSIKTSFÖRTRYCK. Antiterroristpolis i Storbritannien slog in den före detta brittiske soldaten Mikko Vehvilainens dörr och grep honom. Mikkos far dog under stormningen. Mikko dömdes till åtta års fängelse för innehav av en burk tårgas och två nationalistiska klistermärken.

Brittiska militärer gripna på grund av koppling till National Action

STORBRITANNIEN. Fyra tjänstgörande soldater greps under måndagen, de är misstänkta för att tillhöra den förbjudna nationalsocialistiska organisationen National Action.

Motståndsrörelsen genomförde protestaktion vid Storbritanniens ambassad

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Under lördagen genomförde Nordiska motståndsrörelsens Näste 1 en protestaktion utanför den brittiska ambassaden i Stockholm. Detta för att markera mot den brittiska regimens förbud och terrorklassning av National Action.

Officiellt uttalande från National Action

STORBRITANNIEN. Nordfront återger här ett officiellt uttalande från brittiska National Action som nyligen blev terrorstämplade i Storbritannien.

National Action: “Hitler var för snäll mot judarna”

STORBRITANNIEN. En talesman för den nationalistiska organisationen National Action riskerar nu att bli åtalad efter att ha sagt att Adolf Hitler visade judarna för mycket medlidande under Andra världskriget då man försökte att deportera judar från Europa.

Radikal aktivism i Storbritannien visar muslimers ockupantmentalitet!

STORBRITANNIEN. Den patriotiska gruppen Britain First genomförde en marsch i Luton i områden av staden som domineras av muslimer. Med sig hade britterna kristna kors, vilket provocerade den religiöst intoleranta muslimska lokalbefolkningen som menar att Storbritannien ska vara ett islamskt samhälle och hotade patrioterna.