NWO. Storbritannien terroristklassar det libanesiska regeringspartiet Hizbollah.

Hassan Nasrallah, ledaren för hela Hizbollah, till vänster avbildad tillsammans med andra stabiliserande krafter i Mellanöstern.

Efter att ha terrorklassat den provita aktivistgruppen National Action – trots att organisationen inte begått något terrordåd eller något som liknar ett sådant – fortsätter nu Storbritanniens regering i samma spår.

Idag meddelade nämligen inrikesminister Sajid Javid att det libanesiska regeringspartiet Hizbollah ska terrorklassas.

— Hizbollah fortsätter med sina försök att skapa instabilitet i Mellanöstern – och vi kan inte längre skilja på den redan förbjudna militära grenen och det politiska partiet, hävdar Javid.

Storbritannien har som Javid nämner redan terrorklassat Hizbollahs militära gren, som de senaste åren stridit tillsammans med Syriens legitima regering mot islamistiska terrorister. Huruvida det är detta som åsyftas med att ”skapa instabilitet” är oklart.

Från och med fredag kommer det nu att vara olagligt att vara medlem i eller stödja det inflytelserika regeringspartiet. Den som ändå skulle göra det riskerar hela tio års fängelse.

Inte helt oväntat hyllar Israel – som 2006 fick stryk av Hizbollah efter att ha invaderat södra Libanon – beslutet.

— Alla som verkligen vill bekämpa terrorismen måste avvisa den påhittade distinktionen mellan en ”militär” och en ”politisk” gren, skriver Israels säkerhetsminister Gilad Erdan på Twitter.

Intressant nog har Labour-ledaren Jeremy Corbyn starka antiisraeliska åsikter. Han har exempelvis tidigare kallat Hizbollahrörelsen för sin ”vän”, något han dock sedermera ångrat.

Källa:
Storbritannien terrorklassar Hizbollah


  • Publicerad:
    2019-02-25 18:35