Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Wågs många kontakter med våldsvänstern – en illa dold hemlighet

Lyfts fram som ”journalist” av etablissemanget Men i själva verket är han fortsatt en av våldsvänsterns ledare.

David Baas i ny enfaldig intervju – förstår inte frågorna

Konfronteras om sitt samarbete med våldsvänstern Kämpar med att förstå och svara på enkla frågor.

Klas Granström ny chefredaktör på Expressen – ska fortsätta ”värna yttrandefriheten”

LÖGNPRESSEN. Bonniertidningen Expressen har fått en ny chefredaktör och ansvarig utgivare, Klas Granström. Granström, som efterträder den ökände Thomas Mattson, kommer enligt utsago att ”fortsätta förvalta det fria ordet”. Under Mattsons tid pressade den judiskägda tidningen Google till omfattande censur och ägnade sig energiskt åt att hetsa mot och hänga ut oliktänkande i samarbete med kriminellt belastade vänsterextremister.

I huvudet på Expo

ANALYS. I en pratstund med Expo framkommer att de, enligt egen logik, är ansvariga för AFA-våld och åsiktsförtryck. Dessutom hycklar de om sin egen verksamhet

Martin Fredriksson fortsätter att tala ut om sitt arbete för Säpo

SÄPO-SKANDALEN. Den kriminelle vänsterextremisten Martin Fredriksson har idag fortsatt att tala ut om sitt arbete med Säpo. Fredriksson var heltidsanställd av Säpo men samtidigt också aktiv i AFA och delade nästan all information han kom över med AFA.

Vänsterextrem främling ljuger fräckt om engagemang i Researchgruppen

VÄNSTEREXTREMISTER. På Twitter hävdar nu vänsterextremisten Ayman Osman att han aldrig varit med i Researchgruppen. Problemet är bara att han tidigare satt i styrelsen för Researchgruppens ekonomiska förening och att detta är väldigt enkelt att kolla upp.

Juristen Joel Ankar blir av med sin tjänst efter uthängning

HETSJAKT. Juristen som nyligen hängdes ut efter att ha skrivit invandringskritiska kommentarer på internetforumet Flashback tar nu avbön från sina ståndpunkter och tvingas gå från sin tjänst i Bryssel.