Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.
tiktok / barn med telefon

Sexuellt våld trendar på TikTok

Barn exponeras för strypsex och BDSM Porrindustrin anklagas för trenden. 

Misstänkt våldtäkt på Stockholmsfestival

STOCKHOLM. Under lördagskvällen inträffade en misstänkt våldtäkt inne på en offentlig toalett på området för Weekend festivalen som just nu pågår i Stockholm. Detta trots att festivalarrangörerna i år ”storsatsat” på säkerheten.

Flera fall av sexuella ofredanden i Sverige under natten

OFREDANDEN. De sexuella ofredanden fortsätter och under natten rapporteras det om flera fall runt om i landet, bland annat i Jönköping, Västervik, Borlänge, Växjö, Visby och Skellefteå.

Kulturmarxistisk festival i Skellefteå ska locka “nyanlända” med gratis bussresor

SKELLEFTEÅ. Arrangörerna bakom Trästockfestivalen i Skellefteå vill i år satsa på ”tillgänglighet”. Därför har de nu tillsammans med ABF och NJIE beslutat sig för att ge så kallade nyanlända gratis bussturer till festivalen.

Sexuella ofredanden och våldtäkt på ”Peace and love”

BORLÄNGE. Under Borlängefestivalen ”Peace and love” har det kommit in anmälningar gällande sexuella ofredanden och våldtäkt. Det finns dock varken misstänkta eller signalement på gärningsmännen på grund av att de anmälda brotten skedde i mörkret.

Polisen söker vittnen efter våldtäkt i Knivsta

UPPSALA. Efter en överfallsvåldtäkt utanför kommunhuset i Knivsta under natten mellan den 18 och 19 mars söker nu polisen efter vittnen. Man går inte ut med några signalement förutom att det ska vara en man som våldtagit kvinnan.

Internationella kvinnodagen: En kvinnlig partimedlems tankar

PERSONLIGT. Idag är det den internationella kvinnodagen. En kvinnlig partimedlem resonerar därför i den här artikeln om jämställdhet, mångkultur och kvinnoförtryck.

Polisen varnar efter våld mot kvinnor i Östersund

ÖSTERSUND. Efter att kvinnor misshandlats och utsatts för våldtäktsförsök varnar nu polisen allmänheten.