Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Terrorafghanen i Vetlanda – Tamim Sultani

TERRORDÅDET I VETLANDA. Nordfront kan idag avslöja identiteten på terroristen från gårdagens terrorattack i Vetlanda. Polisen har gripit afghanen Tamim Sultani, just nu misstänkt för mordförsök.

Terroristen i Nice kom till Europa som “flykting” för en månad sedan

FRANKRIKE. Terroristen som igår morse dödade tre människor i ett terrordåd i Frankrike, kom nyligen till Europa som ”flykting”. Bara för ett par veckor sedan steg tunisiern i land i Italien, säger franska myndigheter.

Terrordömd med tidigare utvisningsbeslut går idag fri – klagar på sin ”situation”

INRIKES. En terrordömd irakier med ett tidigare utvisningsbeslut är idag frisläppt, detta trots att Säpo ”befarar” att han kan begå framtida terroristbrott. ”Straffet” han istället fått är att han måste besöka en polisstation några gånger i veckan, någonting som hans försvarsadvokat nu överklagar.  

Misstänkt terrorist greps i morse på Arlanda – släpptes senare

SVERIGE. En 35-årig man som efterlysts av Interpol som misstänkt för terrorism greps i morse på Arlanda flygplats när han var på väg ut ur landet.

Muslimsk läkarstudent åtalas för förberedelse till terrorbrott

INRIKES. En muslimsk läkarstudent åtalas i dag vid Attunda tingsrätt för förberedelse till terroristbrott. Han planerade en självmordsbombning någonstans i Sverige.