Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

USA:s chefsrådgivare för hälsofrågor i volangchock på Twitter

KULTURMARXISM. USA:s nya chefsrådgivare för hälsofrågor Rachel Levine har skapat viss uppståndelse på Twitter där han uppmärksammats för sin ovanliga klädsel. Mannen kunde ses iförd en kort ljusblå volangklänning och med rosettprydda pippilotter i håret.

Transsexuell man anlitas som baddräktsmodell – för “mångfaldens” skull

KULTURMARXISM. För att få till en ”diversifierad” lista över badklädesmodeller har det amerikanska sportmagasinet Sports Illustrated nu för första gången hyrt in en så kallad ”transmodell”.

Transa tog kvinnliga världsrekord i tyngdlyftning – nu förlorar han dem

IDROTT. Transvestiten Mary Gregory tog nyligen inte mindre än fyra världsrekord i kvinnlig tyngdlyftning. Men under det obligatoriska dopingtestet kunde man konstatera att Gregory ”egentligen är en man”, varpå han nu förlorar sina rekord.

Storbritannien öppnar transsexuellt fängelse

KÖNSFÖRVIRRING. Efter att tre män begått flera våldtäkter mot kvinnor på ett kvinnofängelse väljer Storbritannien nu att öppna ett särskilt transsexuellt fängelse.

Lesbisk tennislegend tvingas pudla efter utspel mot “kvinnoidrottare med penis”

HOMOLOBBYN. ”Man kan inte bara utropa sig som kvinna och sedan få tävla mot kvinnor”, skrev tennislegenden Martina Navratilova nyligen på Twitter om idrottsmän som börjar med damidrott efter ”könsbyten”. Men efter hård press från homolobbyn tvingas hon nu be om ursäkt.

Framtiden är här – man vann kvinnligt cykellopp

KULTURMARXISM. En man som identifierar sig som kvinna har vunnit ett damlopp på cykel.

Kulturmarxismen slår tillbaka på dess grundare – ultraortodox rabbin överger familj och barn för att bli kvinna

KULTURMARXISM. Den judiskt skapade kulturmarxismens alla villfarelser vinner mark även bland dess grundares etniska grupp. Ett exempel på det är den ultraortodoxe rabbinen Yisrael som valt att lämna sitt gamla liv och bli kvinna.

Antalet gravida “män” ökar

ENGLAND. Minst tre kvinnor, som tror att de är män, genomgår nu de sista stadierna av graviditet i England och dussintals fler fryser sina ägg för att använda dem efter sin så kallade könskorrigering.